Armani Exchange

Колекция от деним дрехи втора ръка на марката Armani Exchange съчетава изтънченост и игривост в точно правилните пропорции. Спортните якета, тениските и дънките се редуват с шарени ризи, жилетки и пуловери, за да добавят фин характер - без да забравяте ръчни часовници, които повишават чувството ви за индивидуалност. Гардеробът на Armani Exchange съчетава изтънченост и игривост в точно правилните пропорции. Спортните якета, тениските и дънките се редуват с шарени ризи, жилетки и пуловери, за да добавят фин характер - без да забравяте ръчни часовници, които повишават чувството ви за индивидуалност.
По отношение на дизайна, дрехите от тази линия нямат семплост, характерна за Джорджо Армани, а цветовете, използвани в проектите от колекцията, са по-разнообразни от тези, които може да се видят в другите му марки, като например Armani Exchange, която се характеризира с едноцветни облекла. Тази разнородност бе толкова успешна, че тя доведе до разширяването на марката като в продажбата са включени бельо, тениски и якета.
Италианската марка е известна и с дългия си списък с препоръки от знаменитости, както и с известните си рекламни кампании с участието на Дейвид Бекъм, Риана и Меган Фокс. Тези добре познати имена помогнаха за развитието на марката, благодарение на което продуктите на Armani Jeans станаха обекти на желание за много хора.

Дамски панталон Armani Exchange
Armani Exchange RN91714
Дамски панталон Armani Exchange. Дължина: 100 см. Ширина на талия: 39,5 см. Ширина на ханш: 51 см. Дълбочина отпред: 21,5 см. Дълбочина отзад: 31 см. Ширина на крачол: 24 см. Метално копче и цип Номер на модел: RN91714 Наш размер: S Размер на етикет: 4 Цвят: Черен Състав: 100% пам..
0

20.00 лева

Мъжки пуловер Armani Exchange
Armani Exchange RN01712
Мъжки пуловер Armani Exchange. Дължина: 72 см. Ширина от рамо до рамо: 40 см. Подмишници / Ширина: 49 см. Дължина на ръкав под мишница: 56 см. Дължина на ръкав от яката: 81 см. Дължина на ръкав от рамото: 65 см.  Номер на модел: RN01712 Наш размер: XL Размер на етикет: XL Цвят: Тъмн..
0

35.00 лева

Показани от 1 до 2 от 2 (1 страници)