Маратонки Asics Gel Evation

Марка: Asics
Модел: Asics Gel Evation T47RQ-3701
Маратонки Asics Gel Evation

Кратко описание 🎁👕👗💥 👇


Спортни обувки за бягане Asics Gel Evation T47RQ-3701⭐Маратонки Asics Gel Evation. ❤️Приветствайте новите си любими обувки за бягане Asics Ladies GEL-EVATION. Маратонки за бягане GEL-EVATION , можете да разбиете своите ... ❤️ Прочетете още ...

Опции 👖👕👗💥 👇


Най-добра цена!
40.00 лева

  • Наличност: Не е в наличност 0


Спортни обувки за бягане Asics Gel Evation T47RQ-3701⭐

Маратонки Asics Gel Evation.
❤️Приветствайте новите си любими обувки за бягане Asics Ladies GEL-EVATION. Маратонки за бягане GEL-EVATION , можете да разбиете своите PBs благодарение на лекия, опростен дизайн и още нещо, което можете да го направите със стил с фантастичната цветова схема.
Дори ако навън се нагрее, краката ви ще останат хладни с мрежестата горна част, която позволява на въздуха да протича през обувката и да ви кара да се чувствате свежи.
Характеристика:
California Slip Lasting за стабилност и комфорт. Горната част е зашита около платно или EVA дъска и директно прикрепена към междинната подметка.
3M Светлоотражателен материал, произведен от 3M компания, за нощна безопасност.
Система за подплъзване на гръб отзад GEL® намалява шока по време на фазата на удара и позволява плавен преход към вещество.
AHAR + нов издуван AHAR материал за подметка. Доставя засилена възглавничка, издръжливост и возене до стъпалото.
Open Mesh Upper осигурява отличен комфорт и дишане.
Подвижен EVA чорапогащник, оформен във формата на стъпалото, който може да бъде свален, за да се настани медицински ортопед.
⭐⭐⭐
Обувките са оригинални, имат всички етикети и вложки на производителя. Изпращаме ги в оригиналната опаковка и по желание на клиента фактура.

👗Напишете своя коментар тук:

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Свързани продукти

Тагове👕👖: , , , ,