Избери своят стил, според хороскопа

Как да се обличаме според зодията ни

Какви модни стилове харесваме според зодията?

Знакът на зодиака на всеки човек оказва влияние не само върху личния темперамент и начините на поведение, но и върху основните посоки на стила на облеклото и предпочитанията в неговия избор.
 1. Овен - той е пламенен почитател на пазаруването. Овните предпочитат ексклузивни и съвместими гардеробни елементи. Жените обожават стиловете, които подчертават фигурата.
 2. Телец - той оставя превъзходството си на комфорт и лукс. Телците предпочитат смел и ярък вид дрехи.
 3. Близнаците винаги се придържат към младежкия стил. Те лесно следват новите тенденции в модата.
 4. Рак - това е елегантност и максимално удобство. Те нямат особено предпочитание за определен стил. Основната им задача е да изглеждат сериозни.
 5. Лъвът обича луксозните дрехи, козината и кожата. Най-добрата дреха за лъва е класическата.
 6. Дева съчетава естествена красота и функционалност. Тя е абсолютно безразлична към известните марки. Основното нещо е да бъде облечена качествено, удобно, красиво.
 7. Везни – те избират най-идеалните стилове за личните си форми. Не преследват модата и дори обратното - създават свои собствени тенденции.
 8. Скорпионите са най-завладяващите модове. Най-модерната рокля със сигурност ще украсява гардероба им, независимо какво ще им струва това.
 9. Стрелците са способни да комбинират нелепо и винаги. Техните възгледите са насочени към бляскави тоалети.
 10. Козирогът има вродено чувство за хармония и способност да подчертава достойнството на човека. Той съчетават класиката и сексуалността, като подчертават точно това, което е най-добро в тялото му.
 11. Водолеите винаги имат добър вкус. Тяхната артистична природа им позволява да превърнат дори най-баналното облекло в светло луксозно облекло.
 12. Риби невероятни и модни. Те предпочитат дрехи в романтичен стил, които повтарят контурите на тялото им. Рибите обожават известни марки и добри материали. Природната им красота не позволява изображението да стане вулгарно.
Критериите при избора на дрехи и начина на носене зависят, както от знака на зодиака, така и от елементите на всеки човек. Това е особено забележимо, според любимата цветна палитра.

Знаците на огъня привличат всички възможни нюанси на червено. 

Родените под елемента на въздуха обичат всичко, което лети. Както в силуетите, така и в цветовете. Прерогативите им са замъглени нюанси на светли тонове.
Земните хора предпочитат всяка тъмна палитра. Рибата обича всичко, свързано с водата. Ето защо, цветовете им са синьо цветът на водата, зеленият - цветът на морските водорасли и пясъка.

Вашата кошница е празна⭐!

Отзиви на клиенти