Пастелни нюанси в мъжкия гардероб – стил и харизма в действие!Господа, пролетта е време за трансформациите!
Пролетното и лятото мъжко облекло има много положителна цветова палитра, която не може да бъде игнорирана. Смесването на тези цветове може да изглежда малко по-сложно, така ние сме подготвили кратко ръководство как просто и лесно да се разберете, коя комбинация от цветове в мъжкото облекло да бъде носена.

Заглушено синьо

Този мек нюанс на синьото е отлична опция към ежедневните дрехи. Той добавя благородство, чар и чистота.

Ледено сиво

Въпреки студеното име на сянката, не отблъсква, а по-скоро привлича. Летните костюми и панталони в леден сив цвят лесно се комбинират с тъмни тениски и ризи или снежнобяла риза с ярка вратовръзка. 

Дървесна корона

Този зелен нюанс дава много смели впечатления. Той може да представи по най-добрият начин да покаже силната страна на вашата личност? За целта започнете с най-малко аксесоари и ще усетите самият изискан стил!

Препечени бадеми

Да оставим историята на името в сянката. Нека кажем само едно - цветът на богатите! Тази сянка е перфектно съчетан с неутрални, сиви и сини цветове. Може да включите този цвят във вашите ансамбли. Мъжка мода

Пясък

Червеният или оранжев цвят присъства в мъжкия гардероб в пуловери, дънки или обувки (мокасини, маратонки и т.н.). Неговото сплотяване с други нюанси е просто колосално и никога няма да се заблуди с една или друга комбинация. 

Марсала (бордо)

Бургундски цвят в нашия хай-парад с пастелни нюанси може да се нарече изключение, но има основателни причини за това. Пуловери, блузи, жилетки, шалове, дънки, тениски - всички тези дрехи са от значение за последните 10 години. Трудно е да си представите, че в гардероба на съвременния мъж няма абсолютно никакви бургундски дрехи.

Лавандула

Като начало - да не се бърка с розовия цвят, въпреки че има сходство. Мъжка дреха в цвят лавандула изглежда стилно и красиво!

Цвят, тон, нюанс - всичко от главата до петите!

Мъже, сега е 21-ви век и времето на глобалната индивидуалност. Не трябва да се обличате и да носите една и съща мрака и дрехи от 4-5 цвята, които нашите дядовци са използвали. Ако наистина се променяте, то нека е само за по-добро ...

Желаем ви успех!
 

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте