Информация за доставка

Дрехи втора ръка | Дрехи на супер цени

ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриерски фирми Еконт или Спиди. Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя (при налична оригинална опаковка).
Всички поръчки извършени в работно време до 14:00 часа, се доставят от 1 до 3 работни дни (важи за гр. София и по-големите градове в България). За малките населени места, които куриерите не посещават ежедневно е възможно доставката да се забави с още 1-2 работни дни. 

Всички пратки от МОЛ 112 ООД са застраховани! Можете да отворите стоката пред куриера и да я прегледате, преди да я приемете и платите!

Важно!
Начин на плащане: 
Съгласно текста в наредбата, не се издава Фискална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са е Еконт, Спиди, Български пощи и др.

Наложен платеж с пощенски паричен превод (плаща се на куриера при получаване на пратката)
В този случай не се издава касова бележка. Законово основание за това е Наредба № Н–18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата, не се издава Фискална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са Спиди, Български пощи и др.
Клиентът запазва фискалния документ, който замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане

Обикновен наложен платеж с налична фактура и касова бележка (плаща се на куриера при получаване на пратката)

Цена за доставка:

За поръчки под 89,99 лв. доставката е съгласно тарифите на Еконт или Спиди.

Доставката е безплатна за предварително заплатени поръчки (с кредитна или дебитна карта или банков превод) със стойност на артикулите над 89,99 лв.!
Връщане до 14 дни от доставката.
Блог
Най-ново