Информация за доставка

Дрехи втора ръка | Дрехи на супер цени

Доставка и връщане
Всички продукти се изпращат с опция за преглед и тест.
Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриерски фирми Еконт или Спиди. Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя (при налична оригинална опаковка).
Всички поръчки извършени в работно време до 14:00 часа, се доставят от 1 до 3 работни дни (важи за гр. София и по-големите градове в България). За малките населени места, които куриерите не посещават ежедневно е възможно доставката да се забави с още 1-2 работни дни. 
Всички пратки от МОЛ 112 ООД са застраховани! Можете да отворите стоката пред куриера и да я прегледате, преди да я приемете и платите!

Начин на плащане: 
Обикновен наложен платеж с налична фактура /стокова разписка и касова бележка (плаща се на куриера при получаване на пратката)

Цена за доставка:
За поръчки над 80,00 лв. доставката е безплатна до офис на Спиди / Еконт.
За поръчки под 80,00 лв. цената на доставката е спрямо теглото и може да бъде различна от 4.00 лева до офис на Спиди / Еконт.
За поръчки над 80,00 лв. до адрес, различен от офис на Спиди / Еконт, доставката е 5,00 лева.
За поръчки под 80,00 лв. до адрес, различен от офис на Спиди / Еконт, доставката е 7,00 лева.

Срок на връщане
Можете да върнете артикули в срок от 14 дни от датата на получаване.
Разходите за връщане на стоката са за сметка на клиента. В Mall112.com продаваме дрехи, кожени дрехи от естествена кожа, маратонки, обувки и аксесоари. Ако търсите кожено яке или палто - ние определено сме правилният избор!
Приятно пазаруване!
Блог
Най-ново
Отзиви на клиенти