Espadrilles

Espadril е въжето esparto и се произвежда в Южна Африка.

  • Espadrilles или espardenyes са ежедневни, плоски, но понякога обувки с висок ток. Обикновено имат платно или памучна материя отгоре и гъвкава подметка, изработена от въже от еспарто. Подметката за въже esparto е определящата характеристика на еспадрилата; най- горна част се различават значително по стил.
  • Съществуването на този вид обувки в Европа е документирано от 1322 г., когато за първи път е описано с настоящото си каталунско име. Типично облекло са еспадрили в Андите Терминът espadrille е френски и произлиза от думата на окситански език, която идва от espardenya на каталунски или alpargata и esparteña на испански.
  • Както espardenya, така и esparteña се отнасят до вид обувки, направени с еспарто, здрава, жилава средиземноморска трева, използвана при направата на въже.
Женските обувки Espadril могат да повишат вашата елегантност до най-високо ниво! Всеки чифт наши еспадрили е ръчно изработен!

Дамски Espadril
Espadril
Женски обувки Espadril. Дамски Еспадрил За: Жени Стил: Ежедневен Тип обувки: Еспадрил Марка: Espadril  Връх: Заоблен  Вътрешен материал: Изработена от синтетични материали и изкуствена кожа.  Тип на подметката: Плоска Подметка:  Дебелината на основата е 1,5 сантиметра...
0

20.00 лева

Показани от 1 до 1 от 1 (1 страници)