Hurley

В Mall112.com може да намерите нови и употребявани дрехи Hurley. Изберете нови оригинални маратонки и кецове Hurley от онлайн магазин Mall112. Предлагаме мъжки и дамски маратонки Hurley за всеки вкус. Имаме стотици модели на склад на ТОП цени с тест и преглед преди плащане и БЕЗПЛАТНА доставка над 89.99 лева ⭐.

  • Открийте най-новата колекция на Hurley.
  • Намерете най-добрата цена!
  • Пазарувайте нова колекция Hurley и най-добрите оферти!
Хърли е американска многонационална корпорация, която се занимава с дизайн, разработка, производство, маркетинг в световен мащаб и продажба на сърф облекло и аксесоари. Седалището на компанията е в Коста Меса, Калифорния. От 2002 г. Хърли е собственост на Nike, Inc.
  • Хърли е основана през 1979 г. от 23-годишния Боб Хърли (заедно с партньора Боб Роуланд и бизнес мениджъра Джо Кноерншилд) като Hurley Surfboards // International Pro Designs (IPD). Хърли работи пет години като формиране на дъски за сърф за различни компании; включително мълниеносен болт; Инструменти за вятър и море и вълна. Макар да става известен като един от най-премиерните оформящи в Южна Калифорния,
  • Хърли лицензира американските права върху актуалната австралийска марка за сърф Billabong и създава Billabong USA през 1983 г.
  • Основни партньори в Billabong USA освен Хърли бяха Bob Rowland (General Partners), а като ограничени партньори Chip Rowland, Mike Ochsner, Jo Knoernschild, Tom Fletcher и Bill Hurley. До средата на 80-те години на миналия век в Билабонг САЩ се справяха наистина добре. Боб и екипът му бяха ангажирани да мислят и да правят нещата по различен начин. Екипът пое пълната отговорност за дизайна, търсенето, маркетинга и финансирането.

-23 %
Намаление
Кецове Hurley Footwear
Hurley Footwear TRIPS 09 OX - A0006HUR
Кецове Hurley Footwear. ❤️Мъжки кецове Hurley Footwear TRIPS 09 OX - A0006HUR. Спортни обувки лого на марката подсилени на пръстите състав: горната част е изработена от текстил допълнителни вентилационни отвори уникално леки, удобни и много практични за ежедневието подметката е от висококаче..
0

65.00 лева 50.00 лева

Показани от 1 до 1 от 1 (1 страници)