Kowalski

#Kowalski е марка за обувки, която подкрепя най-небрежния и износен вид за 35 години.
Техните обувки са обект на ръчни техники и процедури, като восъкопоглъщането, песъкоструйната обработка, миенето и измиването, докато не получат перфектния външен вид.

В ❤️Mall112.com ще намерите нови обувки, маранотки от марката Kowalski- на най-изгодна цена!

Съблазнителни Испански обувки и маротноки от Kowalski. #Kowalski, Испания, ръчна изработка, естествена кожа с печат. Оставено на любителя на уникални неща. ❗ основателите на модната марка "Ковалски", двамата братя - Хосе и Луис, които са решили, че е време да се създаде марка обувки, различна от останалите. Днес, 25 години по-късно, гордо казваме, че са постигнали целта си!

  • Обувките "KOWALSKI" са признати за най-добрите обувки през 2015 г., според авторитетното списание за моден бизнес "SportSwear International". Маркирайки се като нещо повече от моден етикет,„Пълен стил“ марката произвежда желани обувки. Колекциите на Ковалски предлагат ежедневни обувки за мъже и жени. Всички обувки са ръчно изработени в испанската централа на марката.

Мъжки маратонки Kowalski
Kowalski
Мъжки маратонки Kowalski. Kowalski маратонки са направи с удоволствие, от най-добрата налична кожа! Стилно качество е абсолютно задължително при Kowalski.Стила, който ви харесва в слънчевите летни дни  Размер: 46 За: Мъже Цвят: Светло синьо Стил: Спортен/ Ежедневен Тип обувки: Мъжки марат..
0

50.00 лева

Показани от 1 до 1 от 1 (1 страници)