Маратонки Reebok Fire

Производител: Reebok
Модел: Reebok Fire TR
Най-добри продажби
Маратонки Reebok Fire

Опции 💥


Най-добра цена!
30.00 лева

  • Статус: В наличност 1


Маратонки Reebok Fire - Размер 41

Маратонки Reebok Fire.
Reebok Fire TR.
Независимо дали скачате при баскетболен мач или получавате ежедневната си разходка, тази спортна обувка ще покрие вашите изисквания.
Размер: 41
За: Жени
Цвят: Бял
Стил: Ежедневен, Спортен
Тип обувки: Маратонки, Спортни обувки
Моделът: Reebok Fire TR
Марка: Reebok
Връх: Кръгъл
Тип на подметката: EVA 
Детайли: Лого
Закопчаване: Връзки
Горна част: Други материали / Синтетичен
Подплата: Синтетичен
Материал подметка: EVA - осигурява сцепление
Metasplit flex жлебовете подобряват сгъването и сцеплението на предната част на стъпалото.

Reebok Fire TR размер и пасване
Reebok Fire TR се предлага както в мъжки, така и при женски версии. Той е истински по размер, но на потребителите се препоръчва да изпробват обувката лично, за да получат сигурно и удобно прилягане. В нея се помещават тези със средни размери на краката. Профилите на ширината са съответно D - средни и B - средни за мъжете и жените.
Той използва разтеглив материал за горната част. Тази материя е дишаща и позволява на обувките да поемат широки крака.

Подметка
Fire TR разполага с гумена подметка, която е издръжлива и гъвкава. Разполага с различни видове шарки на протектора. Периметърът използва диамантен модел, докато средната част използва комбинация от хоризонтални и вертикални линии, като всички служат за една и съща цел да осигурят сцепление на повечето типове повърхности.
Metasplit украсява областта на предната част на краката. Тези гъвкави канали улесняват естественото сгъване на предната част на стъпалото, като същевременно добавят повече сцепление към долната страна.

Междинна подметка
Fire TR използва инжекционно формования етилен-винилацетат (IMEVA) за междинната подметка. Този материал започва като разтопена пяна, която се инжектира в матрица заедно с разпенващ агент. Отварянето на отливката води до разширяване на пяната до три пъти от оригиналния й размер. Тъй като материалът се охлажда, той се свива, за да достигне своя окончателен размер. Този вид пяна е подскачаща и отзивчива и предлага удобно легло за крака. Той е издръжлив и устойчив.

Reebok Fire TR се отличава с ниско изрязан дизайн, който насърчава правилното движение на глезена.
Използва комбинация от мрежести и неопренови материали. Мрежата се намира в средата на краката, простира се до кутията на пръстите и осигурява вентилация на крака по време на тренировки.
При отварянето на обувката се използва неопрен. Това е вид каучук, който може да запази своята разтеглива природа за продължителни периоди. Той гарантира, че кракът не се изплъзва лесно по време на употреба.

Системата за свързване функционира по-скоро като опорна конструкция, отколкото като затварящо устройство. Очите имат плоски кабели, които излизат от него. Тези струни се простират до междинната подметка. Издърпването на връзките привлича страничните части на обувката по-близо до крака, като осигурява подкрепа по време на движенията от страната до страната.

Синтетичната покривка съставлява външния клипс за петата, заедно с еластична покривка, която свързва двете страни на клиновидната скоба. Тази структура приготвя петата, за да се достави по поръчка. Той също така закрепва крака към междинната подметка и предотвратява изплъзването му от обувката.
Лесната за издърпване яка и примката на езика улесняват потребителя да постави обувката.

👗Напишете своя коментар тук:

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Тагове: , ,


КОЙ Е МОЯТ РАЗМЕР?
За да определите правилно вашия размер е необходимо да измерите вашите мерки и да ги съпоставите с таблиците с размери:
  • Бюст (гръдна обиколка) - измерете най-изпъкналата част от гърдите си.
  • Талия - Премерете талията без да стягате или отпускате метъра.
  • Ханш (обиколка на таза) - Премерете най-широката част от ханша.
Моля, имайте предвид, че всички посочени в таблицата размери отговарят на обмерните данни на тялото. Дрехата, в зависимост от модела може да има различна широчина.

Напишете отзив в Google за Кожени дрехи от естествена кожа втора ръка | Mall112.com

Кажете си думата, като ни предоставите ценен принос за това какво можем да подобрим: Напишете отзив в Google