Biaggini


Мъжко кожено яке Biaggini
Мъжко кожено яке 3XL
Черно страхотно мъжко кожено яке на марката Biaggini от естествена кожа с два предни джоба и три вътрешни джоба като един е с метален цип и един джоб за телефон като има възможност за сваляне на вътрешната яката. Закопчаване: Метален цип Рамене: 52 см. Гръдна обиколка: 130 см. Дължина на ръкав: ..
0

94.00 лева

Мъжко кожено яке Biaggini
Мъжко кожено яке XXL
Мъжко кожено яке от естествена кожа Biaggini с четири предни джоба като един с метален цип и три вътрешни джоба, един джоб с метална капси, един джоб с метален цип и един джоб за телефон, яката може да се сваля Закопчаване: Метален цип Рамене: 50 см Гръдна обиколка: 122 см Дължина на ръкав: 67 с..
0

65.00 лева

Мъжко кожено яке Biaggini
Мъжко кожено яке M
Мъжко кожено яке от естествена кожа с четири външни джоба и сваляща се яка с метален цип и качулка на марката Biaggini. Закопчаване: Метален цип Рамене: 46 см. Гръдна обиколка: 116 см. Дължина на ръкав: 62 см.  Дължина: 69 см.  Разстоянието на раменете е измерено от шев до шев на рък..
0

85.00 лева

Мъжко кожено яке Biaggini
Мъжко кожено яке M
Мъжко кожено яке от естествена кожа Biaggini с шест външни джоба от които два джоба с метални ципове и три вътрешни джоба от които един джоб с копче, един джоб с метални цип и джоб за запалка или телефон със сваляща се допълнителна яка. Закопчаване: Метален цип Рамене: 49 см. Гръдна обиколка: 110..
0

120.00 лева

-40 %
Намаление
Мъжко яке Biaggini
Biaggini
Мъжко яке Biaggini с качулка в яката на якето с четири предни джоба, един джоб за телефон и един вътрешен с метален цип. Закопчаване: Метален цип и метални капси  Рамене: 53 см. Гръдна обиколка: 138 см.  Дължина на ръкав: 70 см.  Дължина: 82 см.  Разстоянието на раменете е ..
0

25.00 лева 15.00 лева

Показани от 1 до 5 от 5 (1 страници)