Мъжки кожени елеци

Последно добавен
Мъжки кожен елек
Мъжки кожен елек 3XL
Мъжки кожен елек от естествена мека кожа с девет външни джоба и един вътрешен джоб. Закопчаване: Метален цип Рамене: 43 см. Гръдна обиколка: 138 см. Дължина: 70 см.  Разстоянието на раменете е измерено от шев до шев на ръкавите.  Производител: Не Продукт код: L11 Наш размер: 3XL ..

60.00 лева

Последно добавен
Мъжки кожен елек Echt Leder
Мъжки кожен елек M
Мъжки кожен елек от естествен велур с три външни джоба на марката Echt Leder. Закопчаване: Копчета Рамене: 37 см. Гръдна обиколка: 106 см. Дължина: 65 см.  Разстоянието на раменете е измерено от шев до шев на ръкавите.  Производител: Echt Leder Продукт код: L11 Наш размер: M Раз..

45.00 лева

Последно добавен
Мъжки кожен елек Atelies Pedros
Мъжки кожен елек M
Мъжки кожен елек от естествена мека напа кожа с два външни джоба и един вътрешен джоб с копче на марката Atelies Pedros. Закопчаване: Копчета Рамене: 41 см. Гръдна обиколка: 104 см. Дължина: 61 см.  Разстоянието на раменете е измерено от шев до шев на ръкавите.  Производител: Ateli..

119.00 лева

Последно добавен
Мъжки кожен елек Leather Clothes by R&G
Мъжки кожен елек 3XL
Мъжки кожен елек от естествена мека напа кожа с два външни джоба и един вътрешен джоб с копче на марката Leather Clothes by R&G. Закопчаване: Копчета Рамене: 48 см. Гръдна обиколка: 140 см. Дължина: 73 см.  Разстоянието на раменете е измерено от шев до шев на ръкавите.  Произво..

119.00 лева

Мъжко кожено яке Josef Wormland
Мъжки кожен елек XL
Мъжко кожено яке от естествена кожа, два външни джоба и два вътрешни джоба – един джоб с метални ципове и свалящи се ръкави с метален цип – от кожено яке става кожен елек на марката Josef Wormland. Закопчаване: Метален цип Рамене: 62 см. Гръдна обиколка: 118 см. Дължина на ръкав: 62 см.  Д..

72.00 лева

Мъжки кожен елек Prince
Мъжки кожен елек XL
Мъжки кожен елек от естествена мека кожа, четири външни джоба от които два с метални ципове и два вътрешни джоба – един джоб с метален цип на марката Prince. Закопчаване: Метален цип Рамене: 50 см. Гръдна обиколка: 125 см. Дължина: 68 см.  Разстоянието на раменете е измерено от шев до шев ..

62.00 лева

Мъжки кожен елек
Мъжки кожен елек XXL
Мъжки кожен елек от естествена мека кожа, шест външни джоба от които четири с метални ципове и един вътрешен джоб с метален цип. Закопчаване: Метален цип Рамене: 49 см. Гръдна обиколка: 126 см. Дължина: 73 см.  Разстоянието на раменете е измерено от шев до шев на ръкавите.  Произво..

84.00 лева

Мъжки кожен елек AMI
Мъжки кожен елек M
Мъжки кожен елек от естествена кожа с два външни джоба с копчета и кожен колан за регулиране. Закопчаване: Копчета            Рамене: 38 см. Гръдна обиколка: 100 см. Дължина: 65 см.  Разстоянието на раменете е измерено от шев до шев на ръкавите.  Произ..

28.00 лева

Мъжко кожено яке
Мъжко кожено яке XL
Мъжко кожено яке от естествена мека кожа с четири външни джоба с метални ципове и два вътрешни от които един джоб с цип със свалящи се ръкави с цип. Закопчаване: Метален цип Рамене: 58 см. Гръдна обиколка: 140 см. Дължина на ръкав: 62 см.  Дължина: 68 см.  Разстоянието на раменете е ..

45.00 лева

Мъжки кожен елек C&A
Мъжки кожен елек M
Мъжки кожен елек от естествена мека кожа с пет външни джоба, един джоб с метален цип и два вътрешни джоба от които един с метален цип на марката C&A. Закопчаване: Метален цип          Рамене: 60 см. Гръдна обиколка: 124 см. Дължина: 65 см.  Разстоянието на раме..

65.00 лева

Мъжки кожен елек Prince
Мъжки кожен елек L
Мъжки кожен елек от естествена мека кожа с четири външни джоба, два от които с метални ципове и два вътрешни от които един джоб с метален цип на марката Prince. Закопчаване: Метален цип Рамене: 48 см. Гръдна обиколка: 124 см. Дължина: 66 см.  Разстоянието на раменете е измерено от шев до ш..

59.00 лева

Мъжки кожен елек Trapper
Мъжки кожен елек XL
Мъжки кожен елек от естествена мека кожа с осем външни джоба, три от които с метални ципове и два вътрешни от които един джоб с метални цип на марката Trapper. Закопчаване: Метален цип          Рамене: 55 см. Гръдна обиколка: 132 см. Дължина: 65 см.  Разстоянието н..

68.00 лева

Показани от 1 до 12 от 66 (6 страници)

Мъжки кожени елеци

Кожени елеци

Кожените елеци завладяват умовете на мъжете от векове, но намирането на перфектният кожен елек е трудна задача. Добрата кожена жилетка/елек е стилно допълнение в гардероба. Има кожени елеци от различна кожа, дизайн и дължина. Но преди да решите да си купите кожен елек, ето няколко типични ноу-хау:

Дизайн и модел на кожените елеци

Кожените елеци се предлагат в различни цветове и изработка. От велур до агнешка кожа, има много възможности за избор и някои от тези елеци са украсени с различни аксесоари, за да му придадат каубойско усещане. Ако не сте сигурни, можете да разгледате обширната колекция кожени елеци, налични в Mall112, и да закупите своя избор. Някои от опциите в кожени елеци за мъже включват кожени жилетки с качулка, кожени жилетки за мотористи и елеци от каубойска естествена кожа. 

Дължина кожените елеци

Дължината на кожените елеци е от решаващо значение, така че докато търсите най-добрият кожен елек за мъже, не забравяйте да проверите дължината на елека. Най-предпочитаната дължина на кожените елеци завършва на колана.

Качество на кожата на кожените елеци

Кожените елеци се предлагат в различни видове кожа и качество, в зависимост от вашия ценови диапазон можете да потърсите подходящият кожен елек. Докато западният кожен елек е с по-високо качество и ще ви струва повече, той ще ви издържи по-дълго и се препоръчва, ако сте човек, който носи кожен елек редовно. Повечето кожени елеци се доставят с ципове или копчета отпред, тъй като те са удобни през зимата. Но има и други опции, без копчетата или цип, и могат да се носят с чисто естетически цели. Можете да съчетаете коженото си яке или елек с чифт дънки и ботуши за типичния каубойски облик.
Традиционно кожените елеци се носели от каубои и войници по време на световната война и бавно попаднали в Холивуд. След като бе одобрено от няколко знаменитости, коженото яке се превърна в символ на здравина и издръжливост, който продължава да пленява както мъжете, така и жените.

Така че, не търсете повече! Купете кожени елеци онлайн на www.Mall112.com днес!