Brooks

В Mall112.com може да намерите нови маратоники Brooks и употребявани дрехи. Изберете нови оригинални маратонки Brooks от онлайн магазин Mall112. Предлагаме мъжки и дамски маратонки Brooks за всеки вкус. Имаме стотици модели на склад на ТОП цени с тест и преглед преди плащане и БЕЗПЛАТНА доставка над 89.99 лева ⭐.

  • Открийте най-новата колекция на Brooks.
  • Намерете най-добрата цена!
  • Пазарувайте нова колекция Adidas и най-добрите оферти!
Brooks Sports, Inc. , известна също като Brooks Running, е американска компания, която проектира и предлага на пазара висококачествени мъжки и дамски обувки за бягане, дрехи и аксесоари. Със седалище в Сиатъл, Вашингтон , продуктите на Brooks се предлагат в 60 страни по света. Тя е филиал на Berkshire Hathaway.

Brooks, основана през 1914 г., първоначално произвежда обувки за широк спектър от спортове. „Бяло горещо“ в средата на 70-те, компанията се срива през последната част от десетилетието и подава молба за защита от фалит през 1981 г. През 2001 г. продуктовата линия беше съкратена с повече от 50%, за да се съсредоточи марката единствено на бягане, а концентрацията й върху технологията за изпълнение е увеличена.
  • Brooks Running стана най-продаваната марка на пазара за специални обувки за бягане през 2011 г. и остана така до 2017 г. с 25% пазарен дял. Обувките Brooks са обявени за „Най-добрата обувка за бягане“ от публикации, включително World of Runner и Sports Illustrated. Компанията е призната за програми за устойчивост на околната среда и технически иновации.
Brooks е 100-годишна компания, която произвежда маратонки от 1977 г. Всъщност това е една от малкото компании, които произвеждат само обувки за бягане и това му позволява да бъде конкурентоспособна с много по-големи марки.
  • BROOKS® Sports, Inc. разработва и предлага пълна гама от обувки за бягане и бягащи дрехи за бегачи и любители на фитнеса по целия свят. Известни със своя комфорт и удобство, течащите обувки и бягащото облекло BROOKS® бързо се превръщат в екипировка за избор на бегачи, които сериозно се занимават със своите обувки за бягане и бягане. 
  • Бягането на BROOKS® е предназначено за доставяне на превъзходни обувки за бягане и бягане. BROOKS® бягането е отговорен за някои от най-значителните постижения, наблюдавани при бягащите обувки днес. Тези иновации включват използването на EVA за възглавница на междинната подметка, разработването на Diagonal Rollbar ™ за стабилност и използването на технологията Podular за гъвкавост на външната подметка. Иновацията на BROOKS® е очевидна и при бягащите дрехи с използването на Activent®, Power Lycra® и още през 1999 г. BROOKS® беше първата компания, използвала Dri-Release. 
Така че, когато пазарувате технически надеждни обувки за бягане и бягащи дрехи, не гледайте по-далеч от бягането на BROOKS®. Независимо дали имате нужда от обувки за бягане, облекло за бягане или аксесоари за бягане, BROOKS® ви покрива, така че всичко, което трябва да направите, е да ..... ⭐

Маратонки Brooks Pure Cadence 3
Brooks PureCadence 3
Маратонки Brooks Pure Cadence 3. Brooks Pure Cadence 3 е умерена стабилност, лека тренировъчна обувка за бегачи, които търсят малко по-минимална опция, без да жертват защита, производителност или стабилност. Закръглената пета, комбинирана с докосване на медиална стабилност с навиваща лента, осигуря..
0

40.00 лева

Показани от 1 до 1 от 1 (1 страници)