Only

Only е международна модна марка за жени. Only е една от водещите марки в Европа. Only превърна успеха си в ноу-хау и задълбочен опит както в търговията на дребно, така и на едро и се продава в повече от 4500 магазина по целия свят.

  • Единственото момиче винаги изглежда невероятно по лесен начин!
Модата е нейната страст - творческо пространство, където тя може да експериментира с различни нагласи, чувства и изглежда невероятно. Тя не е дефинирана от определен стил, а от игривата си нагласа, от живота и модата и от любовта си към деним. Купете си модерни дрехи за жени. Всеки елемент има акцент върху женската сила, самоувереност и стил.

Балетни обувки Only Балерина
Only Ballerina ACC 15116525
Описание на обувки Only Балерина Only Ballerina ACC 15116525, тъмно синя, изработена от синтетичен материал. Тези удобни балерини допълват всекидневния стил много добре, а тъмносиният цвят се вписва добре с деним дрехи. Размер: 36 За: Жени Цвят: Синьо Стил: Ежедневен Тип обувки: Ежедневни обувк..
0

69.60 лева Без ДДС: 58.00 лева

Дамски обувки Only Pina Glitter Pump
Only Pina Glitter Pump 15140622
Дамски обувки Only Glitter Pump Красив силует! Дамски обувки Only Pina Glitter Pump е истински акцент!  Обувката е изработена с текстилен материал за облицовка и особено устойчива стелка от изкуствена кожа. За допълнително омекотяване и по този начин висок комфорт при носене. Това се осигуряв..
0

42.00 лева Без ДДС: 35.00 лева

Дамски обувки Only Pina Glitter Pump - Black
Pina Glitter Pump Black -15140622
Обувки Only Pina Glitter Pump - Black Красив силует! Дамски обувки Only Pina Glitter Pump Black е истински акцент! Обувката е изработена с текстилен материал за облицовка и особено устойчива стелка от изкуствена кожа. За допълнително омекотяване и по този начин висок комфорт при носене. Това се о..
0

42.00 лева Без ДДС: 35.00 лева

Показани от 1 до 3 от 3 (1 страници)