7 неща, на които трябва да обърнете внимание при закупуване на къси кожени панталониЯкетата не са единственият вид дреха, изработена от кожа. Можете да намерите и къси панталони от кожа. Кожените панталони се превърнаха в популярна алтернатива на традиционните панталони. Със своята кожена конструкция те са меки, удобни и стилни - три качества, които няма да откриете при много други видове панталони. Ако мислите да си купите нови кожени къси панталони, има няколко неща, които ще трябва да вземете предвид.

# 1) Дължина на къси кожени панталони

Дължината на кожените къси панталони може да варира. Някои кожени къси панталони са дълги, докато други са къси. В резултат на това трябва да вземете предвид дължината, когато пазарувате кожени къси панталони.
Коя е най-добрата дължина за кожените къси панталони? Това наистина зависи от вашите лични предпочитания, както и от времето на годината, когато възнамерявате да ги носите. Някои хора предпочитат по-дълги кожени къси панталони. Други предпочитат кожени къси панталони с по-малка дължина. През пролетта и лятото по-късата дължина ще ви охлади. И обратно, по-голямата дължина ще ви стопли през есенните и зимните месеци.

# 2) Линия на талията

Трябва да имате предвид талията, когато пазарувате кожени къси панталони. С други думи, какъв тип талия имат къси панталони? Всички кожени къси панталони имат талия. Линията на талията е горната лента от материал, която се увива около къси панталони. Някои от тях обаче имат различни талии от други.
Например има кожени къси панталони с еластична талия. Еластичната талия позволява на кожените къси панталони да се разтягат при носене. Има и кожени къси панталони с традиционни, нееластични талии. Нееластичните линии на талията обикновено са проектирани с примки за колан, на които можете да носите шортите с колан.

# 3) Стандартен или свободен

Както при повечето панталони, кожените къси панталони се предлагат в стандартен и двободен стил. Стандартните кожени къси панталони са най-често срещаните. Те съществуват от много десетилетия, като същевременно предлагат традиционен външен вид, който става синоним на ежедневно облекло.
Свободните кожени шорти, макар и по-нови и не толкова често срещани, предлагат уникален външен вид. Те са проектирани с джобове отстрани, като по този начин са уникален външен вид, който ги отличава от стандартните кожени къси панталони.
Защо да изберете свободни кожени къси панталони? Ето няколко предимства на товарните кожени шорти:
•    Големи и дълбоки джобове
•    Уникален стил
•    Меки и удобни за носене
•    Дълготраен панталон
•    Лесна за поддръжка
•    Изглежда по-добре с времето
•    Позволява циркулация на въздуха
•    Идеален за използване на открито
•    Не се свива
•    Предлага се в размер по избор

къси кожени панталони втора употреба

# 4) джобове

Не забравяйте да огледате джобовете, когато пазарувате кожени къси панталони. Повечето кожени панталони са проектирани с джобове. Независимо дали ще изберете стандартен или свободни кожени панталони, те вероятно ще имат множество джобове. С това казано, броят на джобовете, както и размерът на тези джобове, могат да се различават.
Независимо от стила, отделете малко време, за да огледате джобовете, преди да купите нов чифт кожени панталони. Трябва специално да проверите колко джобове имат кожените панталони, къде се намират джобовете и колко големи или дълбоки са джобовете.

# 5) Вид кожа

Разбира се, трябва да вземете предвид вида кожа, когато избирате кожени панталони. Всички кожени панталони са изработени от кожа. Използването на кожа е това, което ги отличава от традиционните къси панталони, като тези памучни панталони. Въпреки това има много различни видове кожа, някои от които са по-добри от други.
Изкуствената кожа е най-лошият вид кожа. Всъщност не е истинска кожа. Изкуствената кожа е изкуствена кожа, състояща се от синтетичен материал. Известен също като изкуствена кожа, обикновено е направен от полиестер, покрит или завършен с полиуретан.
Вместо изкуствена кожа, помислете за избора на кожени панталони от кожа напа. Напа кожа е истинска, първокласна кожа. Всъщност се счита за един от най-качествените видове кожа.

# 6) Цвят

Кожените панталони се предлагат в десетки цветове. Независимо от стила, ще трябва да вземете предвид цвета, когато пазарувате кожени панталони. Цветът в крайна сметка ще определи дрехите и аксесоарите, с които можете да ги носите. Избирайки кожени панталони в подходящия цвят, ще можете да ги носите в повече от тоалета си.
Черното е популярен цвят за кожени панталони. Той е класически, гъвкав и се съчетава с повечето други цветове. Не можете да сбъркате и с кафявото. Кафявите кожени панталони предлагат много от същите предимства като техните черни колеги.
Независимо дали избирате кафяви или черни кожени панталони, не би трябвало да имате проблеми с съчетаването им с други дрехи и аксесоари. Черното и кафявото са универсални цветове и като всички универсални цветове, те са лесни за съчетаване. Разбира се, не сте ограничени до избора на кожени шорти в черно или кафяво. Можете да изберете кожени панталони в други цветове. Много жени предпочитат червени кожени панталони през топлите месеци на годината. Червените кожени панталони предлагат смела и стилна алтернатива на кожените панталони в традиционен цвят като кафяв или черен.

# 7) Крепежни елементи

И накрая, трябва да помислите за закопчалките, когато пазарувате кожени панталони. Повечето дрехи имат закопчалки в конструкцията си, а панталоните от кожа не правят изключение. Крепежните елементи са компоненти, които се използват за закрепване - или „закрепване“ - на две или повече секции от материала.
Когато пазарувате кожени панталони, проверете какъв тип закопчалки има. Много кожени панталони имат нитове. Нитовете са метални щракащи копчета, които обикновено се намират по шевовете. Няма да можете да закрепите или разкопчаете нитове. По-скоро нитовете са постоянни крепежни елементи, които държат заедно шевовете. Кожените панталони често имат и традиционни копчета. Можете да намерите тези традиционни копчета. Традиционните копчета не са същото като нитовете. Можете да закопчаете и разкопчаете традиционните вкопчена, което не е възможно с нитове.
Ако чифт кожени панталони нямат копчета, вероятно ще има цип. Повечето кожени панталони са проектирани с копчета, или с цип. Можете да намерите кожени панталони и в двата стила. Независимо от това, трябва да вземете предвид всички крепежни елементи, използвани при тяхната конструкция. Това ще ви помогне да изберете перфектния чифт кожени панталони.

Свързани продукти:

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте