Топ 5 стила на кожени роклиКожените рокли набират скорост в света на модата. Определени от тяхната кожена конструкция, те предлагат удобна и стилна алтернатива на традиционните рокли. Ако ви е писнало да носите традиционни рокли, може би трябва да изберете кожена рокля. С това казано, има много различни стилове кожени рокли. По-долу е даден списък с петте най-добри стила кожени рокли.

# 1) Bererely

Не можете да сбъркате с рокля в естествена кожа. Предлагат се в мини или midi дължини, рокли от естествена кожа предлагат семпъл и класически външен вид. Те се отличават с опростена форма, която прегръща тялото ви, когато се носи. Кожените рокли от Бевърли не са свободно прилепнали или по друг начин широки. По-скоро прилепват плътно при носене.
Повечето кожени рокли също са без ръкави. Други кожени рокли често имат частични ръкави. Без ръкави, кожени рокли са идеални за топло време. Можете да ги носите през пролетните и летните месеци, за да останете хладни. Кожените рокли са по-готини от много други видове рокли, защото нямат ръкави.

# 2) Перфорирани кожени рокли

Рокли с перфорирана кожа стават все по-популярни през последните години. Подобно на всички кожени рокли, включително beverely, те са изработени от истинска кожа. Перфорираните кожени рокли обаче са уникални заради перфорирания си дизайн. Когато разглеждате перфорирана кожена рокля отблизо, ще забележите, че в нея има много малки дупки. Тези дупки са известни като перфорации - и те отличават перфорираните кожени рокли от другите стилове кожени рокли.
С перфорирана кожена рокля ще създадете по-моден външен вид. Всички кожени рокли са привлекателни. Перфорираните кожени рокли просто предлагат по-уникален външен вид заради перфорирания си дизайн. Много жени носят клинове с перфорираните си кожени рокли. За допълнителен цвят можете да аксесоарите перфорираната си кожена рокля с чифт цветни клинове. Дори и без клинове, все пак можете да се възползвате от перфорирана кожена рокля, като я включите в ежедневните си тоалети.

# 3) Dungaree

Друг вид кожена рокля, която трябва да се обмисли, е Dungaree. Както е показано на снимката по-долу, роклите за дънки се характеризират с използването на дънки. Комбинезоните са гащеризони. Кожената рокля Dungaree е просто кожена рокля, която включва вградени гащеризони.
Кожените рокли Dungaree предлагат хибридна комбинация, състояща се от гащеризон и пола. И гащеризонът, и полата са изработени от един и същ кожен материал и двамата са пришити заедно, за да се получи една дреха. Със своите вградени гащеризони, кожените рокли Dungaree предлагат единствен по рода си външен вид, който се отличава от почти всички други стилове кожени рокли. Уникалният им външен вид е една от причините, поради които роклите на дънки са станали толкова популярни.

кожена рокля

# 4) Petalo

Има и кожена рокля от петало. Предлагат се за продажба тук в Mall112, кожените рокли от патело предлагат форма на чаша, която изглежда невероятно. Те ще контрират до естествената форма на тялото ви, като по този начин ще подобрят външния ви вид.
За разлика от рокли от естествена кожа, кожените рокли от петало обикновено са без ръкави. По-скоро те са проектирани с частични ръкави. Когато се носят, ръкавите ще се простират около половината от бицепсите. Те все още са по-къси от ръкавите с пълна дължина. Ръкавите с частична дължина просто добавят нотка стил към кожените рокли от патело.
В допълнение към частичните ръкави, рокли от петало кожа имат цип на гърба. Можете лесно да облечете и свалите кожена рокля от петало, като използвате този цип. Други кожени рокли имат копчета. Можете да ги облечете или свалите, като закопчаете или откопчаете копчетата.

# 5) Bowie

И накрая, кожените рокли на bowie са популярен избор. Какво точно представлява кожената рокля на боуи ? Както подсказва името, това е вид кожена рокля, която се отличава с един или повече ципове. Циповете се добавят като декоративни украшения. Те не служат с функционална цел. Вместо това ципове просто добавят уникален визуален елемент, който прави кожената рокля топ.
Можете да намерите тези ципове от предната лява и дясна страна. Други кожени рокли с боуи имат единичен цип, който може да се намира отпред или отзад. Кожената рокля се счита за „кожена рокля на боуи“, ако има поне един цип.

Кой стил да изберете?

Сега, след като знаете някои от най-популярните стилове кожени рокли, може би се чудите кой да изберете. За класически външен вид не можете да сбъркате с рокля в естествена кожа. Кожените рокли Beverely са прости, стилни и универсални.
За по-уникален външен вид може да искате да изберете различен стил. Перфорираните кожени рокли от тъмно и боуи предлагат уникален външен вид при носене.

Независимо от стила, трябва да изберете рокля, изработена от висококачествена кожа. Не всички кожи са еднакви. Има различни видове, както и класове, кожа. Някои кожи са по-меки и с по-високо качество от другите видове кожа.
Напа кожа често се използва за направа на рокли. Можете да намерите рокли с перфорация, петало и боуи, предлагани в кожа на напа. Произведен от Напа, това е един от най-меките и висококачествени видове кожа в света. Напа кожата има ултра фино зърно, което е отговорно за нейната супер гладка текстура.

Можете да намерите кожени рокли от други видове кожа, много от които също са с високо качество. Имайте предвид, че обикновено трябва да избягвате рокли от изкуствена кожа. Изкуствената кожа може да изглежда истинска, но всъщност е синтетичен материал. Следователно, той не предлага същата мека текстура като истинската кожа, нито предлага същия елегантен стил. Поради тези причини, вместо изкуствена кожа, трябва да изберете рокля от истинска кожа, като напа кожа.

Нещо друго, което трябва да имате предвид при избора на кожена рокля, е цветът. Много жени предпочитат черни кожени рокли. С изцяло черен дизайн те са привлекателни и лесни за вграждане във вашите тоалети. Можете обаче да намерите кожени рокли в десетки други цветове. Може би предпочитате бялото или може би предпочитате червеното. Без значение от предпочитанията ви, вероятно можете да намерите кожена рокля в желания от вас цвят.

Свързани продукти:

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте