Актуални дрехи, обувки и аксесоари за ежедневиетоНезависимо дали става дума за работа, училище или бизнес среда. Достатъчно е да имате следните необходимите аксесоари и всичко може да бъде блестящо. Възможно е да подчертаете индивидуалността си и да не нарушавате правилата на облекло и цялостен външния вид.

Ето как:
  1. Интересните колани, не само помагат на панталоните да не падат, но също така подчертават имиджа. С тяхна помощ може да подчертаете талията или да скриете недостатъците на фигурата.
  2. Еластични ленти и приставки за коса. Тук може да изберете абсолютно всеки прост модел или отрупан с кристали. За любителките на разпиляна коса, добре се вписва хлабавото завързване като стилна рамка.
  3. Сами може да определите времето за промяна, но и да подчертаете личния стил. Идеален начин са някои класически модели и тенденции.
  4. Гривни и мъниста. Техният брой е най-добре минимизиран. Изберете гривна и мъниста или няколко гривни, но без мъниста. Що се отнася до материала, по принцип е възможно да се съчетават златни или сребърни бижута, ако те не са обемисти, а изчистени.
  5. Чанти и раници. Днес има много голям набор от красиви и стилни раници от всякакви материали, които ще поберат не само книги, но и много полезни неща. Що се отнася до чантата, струва си да изберете големи модели, които да бъдат стилни и да не развалят изображението.

Дрехи за разходки и срещи с приятели

За разходки е добре да имате удобни дрехи. Затова трябва да обърнете внимание на следните опции: Като цяло облеклото за училище и за разходка се различава само по-свободен стил (например комбинация от разкъсани дънки и тениска) в ярък цвят.
В помощ към изображението може да добавите ярки аксесоари: шалове, слънчеви очила, ленти за глава и фиби за коса, часовници, гривни, колиета, пръстени, раница или чанта. Ако дрехите са в меки цветове, акцентирайте върху аксесоарите и обратно, когато избирате рокля, обувки и чантата не трябва да са много забележими.

Изборът на обувки, според мястото за посещение:

  1. Ако това става дума за пътуване до града (например кафенета, филми, развлекателни центрове и т.н.), тогава можете да изберете и обувки с токчета.
  2. Ако пътуването ви ще е до гора, парк или на активен празник, тогава е по-добре да оставите обувките с висок ток настрани и да вземем маратонки.

Облекло за запознанства

Дрехи в леки и проветриви материи, рокли и поли, ярки костюми, тениски и блузи са подходящи и за важни моменти. Достатъчно е да ви карат да се чувствате добре в „кожата си“.

Що се отнася до цветовата палитра, най-подходящо е да се спрете на нежни нюанси. Например, розово, синьо, бежово и т.н. Така акцентът може да се направи върху различни аксесоари.
Обувките се вписват в най-важното и не изпъкват самостоятелно. Те могат да подчертават създаденото изображение.
Гримът ще завърши романтичното изображение. Достатъчни светли сенки, блясък на устните и малко руж са напълно достатъчни.

Дрехи за парти

На партито вече може да носите ярки рокли, гамаши, поли, тениски в пайети и кристали, обувки и сандали на висок ток и с много каишки и т.н. Най-добрият вариант е когато всички елементи се комбинират помежду си. По този начин, от минимум неща, може да създавате ново изображение всеки път (например, една и съща блуза може да се комбинира успешно с полата, гамаши и дънки).

С помощта на ярки и блестящи принадлежности ще може да придадете жизнерадост на ежедневния вид.
И не забравяйте за многото различни аксесоари, които могат да създадат жив и уникален образ.
Сами се убеждавате, че да бъдете стилни е лесно!

Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте