Избери своят стил, според хороскопаЗнакът на зодиака на всеки човек оказва влияние не само върху личния темперамент и начините на поведение, но и върху основните посоки на стила на облеклото и предпочитанията в неговия избор.
 1. Овен - той е пламенен почитател на пазаруването. Овните предпочитат ексклузивни и съвместими гардеробни елементи. Жените обожават стиловете, които подчертават фигурата.
 2. Телец - той оставя превъзходството си на комфорт и лукс. Телците предпочитат смел и ярък вид дрехи.
 3. Близнаците винаги се придържат към младежкия стил. Те лесно следват новите тенденции в модата.
 4. Рак - това е елегантност и максимално удобство. Те нямат особено предпочитание за определен стил. Основната им задача е да изглеждат сериозни.
 5. Лъвът обича луксозните дрехи, козината и кожата. Най-добрата дреха за лъва е класическата.
 6. Дева съчетава естествена красота и функционалност. Тя е абсолютно безразлична към известните марки. Основното нещо е да бъде облечена качествено, удобно, красиво.
 7. Везни – те избират най-идеалните стилове за личните си форми. Не преследват модата и дори обратното - създават свои собствени тенденции.
 8. Скорпионите са най-завладяващите модове. Най-модерната рокля със сигурност ще украсява гардероба им, независимо какво ще им струва това.
 9. Стрелците са способни да комбинират нелепо и винаги. Техните възгледите са насочени към бляскави тоалети.
 10. Козирогът има вродено чувство за хармония и способност да подчертава достойнството на човека. Той съчетават класиката и сексуалността, като подчертават точно това, което е най-добро в тялото му.
 11. Водолеите винаги имат добър вкус. Тяхната артистична природа им позволява да превърнат дори най-баналното облекло в светло луксозно облекло.
 12. Риби невероятни и модни. Те предпочитат дрехи в романтичен стил, които повтарят контурите на тялото им. Рибите обожават известни марки и добри материали. Природната им красота не позволява изображението да стане вулгарно.
Критериите при избора на дрехи и начина на носене зависят, както от знака на зодиака, така и от елементите на всеки човек. Това е особено забележимо, според любимата цветна палитра.

Знаците на огъня привличат всички възможни нюанси на червено. 

Родените под елемента на въздуха обичат всичко, което лети. Както в силуетите, така и в цветовете. Прерогативите им са замъглени нюанси на светли тонове.
Земните хора предпочитат всяка тъмна палитра. Рибата обича всичко, свързано с водата. Ето защо, цветовете им са синьо цветът на водата, зеленият - цветът на морските водорасли и пясъка.

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте