Мъжката мода в есенно-зимния арсеналМъжката мода за есенно-зимния сезон настанява много смели и интересни модели. По отношение на цветове и текстури също не липсва разнообразие.

Великолепните тъкани се виждат във всеки проект на модните дизайнери. Те не се изразяват в познатите неутрални тонове и класически сив цвят, а в ежедневния ритъм на живота. Те носят ярки цветове и настроението на живота.

Тенденцията на военния стил в действие: 

Военният стил якета и палта, както и аксесоарите са много популярни. За това свидетелстват и големи марки и дизайнери като Александър Маккуин, Версаче. Те демонстрират много стилни якета военен стил.

Какви са тенденциите на мъжката мода?

Ако наистина харесвате случаен стил в дрехите, а също така ви харесва практичност и ярки цветове, може да намерите много възможности в колекциите на Томи Хилфигер.

Всеки нюанс на сивото може да се използва и с черно-бели нюанси, както и с по-смели цветове. Спортният стил е заложен дори в бизнес костюмите, но сивото е една от основните тенденции на есенния сезон.

Стилни костюми и гащеризони, яке с едно и две лица, плюшени панталони с дръзки квадратни джобове. Подобни костюми са заложени в колекциите на Гучи, Хермес, Версаче, Канали и Салваторе Ферагамо. Популярните кожени вложки по външните джобове в гащеризоните изглеждат свежи и модерни.
Използват се луксозни тъкани като кадифе, материали като козина, кашмир, кожа, телешки кожи.

Плетен пуловер - плетените пуловери с особено ярки цветове, както и пуловери с мотиви на север са модерни и този сезон. Те са топли и все още светли. Такива могат да се видят в марки: Мисони, Хермес, Версачи, Джуня Уатанабе.

Свободни и строги костюми: някои обожават свободните модели панталони и сака, а също така има модна тенденция за нов есенно-зимен сезон. Свободните панталони и гащеризони с големи размери, свободните палта и якета са предназначени за тези, които искат да се наслаждават на свободата на движение заедно с лекотата на мъжките дрехи.
Много модерни през есенния и зимния сезон са и шаловете. Този аксесоар е допълнен и с шапки. Те също не остават настрани, наред с моделите плетени шапки.
Както сами виждате мъжката мода не е лишена от комфорт, изобилие и настроение, а според това, което всеки мъж обича да носи може да избира и сред многообразие мъжки дрехи и аксесоари онлайн.

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте