7 стилни начина да носите кожено яке тази есенКожените якета са класически артикул, който изглежда никога няма да излезе от мода. Те могат да се носят по много различни начини, което ги прави универсална част за вашия гардероб. Кожените якета се предлагат в различни цветове, така че можете да намерите това, което отговаря на вашия личен стил. От черно до кафяво, има нюанс за всеки.

Най-хубавото на кожените якета е, че могат да се обличат както къси така и дълги. Можете да ги носите с дънки и тениска за небрежен външен вид или можете да ги облечете с рокля и обувки на ток. И в двата случая ще изглеждате стилно и спретнато.
В тази публикация в блога ще ви покажем 7 различни начина да носите кожено яке тази есен. Независимо дали излизате на среща или просто изпълнявате задачи, има стил за вас!

Мотоциклетно яке и черни дънки

Тази визия е идеална за вечерно излизане. Мотоциклетното яке излъчва хладно и остро излъчване, докато черните дънки го поддържат небрежно. За да завършите външния вид, добавете обувки на ток и ефектна огърлица. Въпреки това е важно да изберете правилното мъжко сако, за да издърпате тази визия. Неправилното яке ще съсипе целия тоалет. Мотоциклетните якета обикновено са прилепнали и са изработени от мека кожа. Това ги прави различни от другите видове якета, като бомбърите. Когато избирате яке за мотоциклет, гледайте да стои добре, за да не изглежда, че плувате с него. Също така трябва да сте сигурни, че ръкавите не са твърде дълги. Долната част на якето трябва да стига до бедрата ви или точно под нея. Ако искате да носите този външен вид през деня, заменете токчетата с маратонки. Това ще го направи по-удобен и подходящ за дневни дейности.

Тъмно кафяво яке и изрязани дънки

Това е страхотен външен вид за есента. Тъмнокафявото яке ще подхожда на всички падащи листа, а изрязаните дънки ще показват вашите сладки ботуши. За да завършите тоалета, добавете шал и няколко обеци. Това облекло е идеално за изпълняване на задачи или ходене на час. Удобен е, но все пак е стилен. Ако искате да го облечете за вечер, можете да смените дънките с кожена пола. Просто се уверете, че полата не е твърде къса. Не искате да показвате твърде много кожа. Тъмнокафявото яке също ще изглежда страхотно с черна кожена пола. Просто не забравяйте да добавите чорапогащник, ако навън е студено!

Кожено яке от изкуствена кожа и широки дънки

Това е забавен и уникален начин да носите кожено яке. Изкуствената кожа добавя нотка лукс, докато дънките с широки крачоли го поддържат небрежен. За да завършите външния вид, добавете токчета и клин. Това облекло е идеално за вечерно излизане в града. Определено ще привлечете вниманието с този тоалет! Ако искате да го смекчите през деня, можете да смените токчетата с плоски обувки. Просто се уверете, че са достатъчно елегантни, за да не изглеждат твърде небрежни.

Бяло кожено яке и черни дънки

Това е чудесен начин да носите кожено яке, ако искате да направите изявление. Бялата кожа определено ще изпъкне, а черните дънки ще помогнат за балансиране на визията. За да завършите тоалета, добавете ботуши и гривна или синджир. Това облекло е идеално за вечерна среща с вашето момиче. Ще изглеждате стилни и уверени в този тоалет! Ако искате да го облечете през деня, можете да замените ботушите с маратонки. Гривната или колието също могат да бъдат заменени с шал. Това ще направи облеклото по-удобно и подходящо за дневни дейности.

Синьо кожено яке и бели дънки

За мъж, който обича цвета, това е идеалният начин да носите кожено яке. Синята кожа ще изпъкне, а белите дънки ще помогнат за балансиране на визията. За да завършите тоалета, добавете кафяви ботуши и кафяв колан. Това облекло е чудесно за ден, прекаран на открито. Ще изглеждате стилни и спретнати в този тоалет! Ако искате да го облечете за през нощта, можете да смените ботушите с мокасини. Коланът може да се замени и с ефектна огърлица. Това ще направи тоалета по-подходящ за вечер в града.

Кожено яке с шипове и тесни дънки

Мъжете, които търсят по-ефектен начин да носят кожено яке, ще харесат това облекло. Коженото яке с шипове добавя нотка на ръба, докато тесните дънки го поддържат стилен. За да завършите външния вид, добавете ботуши и шапка. Това облекло е идеално за ден, прекаран в разглеждане на града. Ще изглеждате готини и събрани в този тоалет!

Бордо кожено яке и сиви дънки

Това е чудесен начин да носите кожено яке, ако искате да направите изявление. Кожата в бордо определено ще изпъкне, а сивите дънки ще помогнат за балансиране на визията. За да завършите тоалета, добавете черни ботуши и черен шал. Това облекло е идеално за ден, прекаран на открито. Ще изглеждате стилни и спретнати в този тоалет! Въпреки това, когато съчетавате бордо яке със сиви дънки, най-добре е да избягвате да носите твърде много черно. В противен случай облеклото може да изглежда твърде тъмно. Ако искате да добавите малко цвят към облеклото, можете да смените с ярък шал. Това ще помогне да добавите визуален интерес към облеклото.

Заключение

Има много стилни начини да носите кожено яке. Ключът е да намерите облекло, което подхожда на вашия тип тяло и личен стил. С толкова много различни налични опции със сигурност ще намерите идеалното кожено яке за вас!

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте