Защо жените си купуват еротично бельо?Защо жените си купуват прозрачно еротично бельо, почти невидими прашки, дантелени бодита и ред други секси изкушения? Разбира се целта е една – да изкушават, да съблазняват, да не остават незабелязани тази нощ.
Защо жените си купуват еротично бельо
Жената може да каже много само с това какво е избрала да облече тази вечер. Показвайки се пред партньора си със своето ново секси бельо, движейки се бавно и флегматично със загадъчна усмивка на устните -  това е сигнал, който никой мъж не може да сбърка.

Черното еротично бельо е символ на женската власт. Коприна и дантела в червено – най-сигурния начин да се привлече и възбуди вниманието на един мъж. Бельото в жълт цвят води до закачливо настроение, а розовото говори за невинност – не го избирайте ако целите страстна нощ.

В гардероба на всяка жена трябва да има поне един комплект еротично бельо, най-добре и ако може да е съчетан със секси аксесоар, като дантелени ръкавици, жартиери и т.н.

На пазара съществуват и предложения за по-освободените дами. Ако изненадате партньора си с бельо от рода на това:  „Безшевен мрежест боди-чорапогащник с отворено дъно и гол гръб“ ,със сигурност ще прекарате една различна нощ.
Сменете тениската, с която обикновенно спите, със секси рокличка и ще почуствате как се променя и настроението ви. Това един от начините да се преборим със рутината на ежедневието и стреса, които са враг номер едно на сексуалното желание.

Понякога се иска много малко за събуждане на страстите – една запалена свещ, допира на коприната до тялото, предизвикателно еротично бельо. Направете крачка в тази насока и ще се убедите, че има резултат.

секси мед сестраИма решение и за дългогодишните брачни двойки, които са изгубили страста един към друг някъде през годините. Осмелете се да бъдете някоя друга тази вечер. Изненадайте съпруга си със секси костюм. Можете да влезете в ролята на Палавата асистентка, Прислужницата, Медицинска сестра или Ориенталска танцьорка.

Осъществете фантазиите на съпруга си и той ще бъде завинаги ваш.
Не оставяйте сивотата на ежедневието да ви погълне. Експериментирайте, дайте воля на въображението си, търсете активно радоста и удоволствието, ако те не идват сами при вас.

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте