Дълбоко гмуркане в "Лято-2019" с мъжки бански и бермудиЛятото е време да си почивате и да пътувате до морето! Летният мъжки гардероб 2019 се характеризира с чист минимализъм, който позволява да съберете бързо багажа, без обемисти неща. Какво по-хубаво от това?

Темата на нашата публикация днес е за основния и неразделен елемент на плажното облекло - плувните къси мъжки панталонки.

Изберете стил за плуване 2019

Стилът на мъжките бански, не се различава съществено от обикновените долни гащи. Ето и вариантите за най-често срещаните мъжки плувни гащета.
Боксерки – това е най-гъвкавият модел. В такива плувни панталонки, всяка фигура изглежда добре, особено ако цветовата гама съвпада с останалите дрехи. Що се отнася до дължината, не трябва да се стига до крайности. Нито прекалено къси, нито твърде дълги.

Шорти - тази опция има високо ниво на комфорт при носене, а широкото разнообразие от стилове и цветове дава огромен избор. Сред моделите, на мода са класическите с дължина до коляното (а-ла-Калифорния на 90-те). В първите дизайнери препоръчват да се обърне внимание на продукти средна дължина - до средата на бедрото. Те са гъвкави и изглеждат добре на плажа и дори, докато се разхождате из града.

Шушкави къси панталонки - такива стилове също са сред любимите на много мъже. Те се наричат още топи. Разнообразието от модели и гащета е много голямо и се различава по височина в талията, в дизайна и в детайлите на кройка. 

Ако ви харесват ретро или предпочитате, дори на плажа да сте в класически стил адаптиран към повода, обърнете внимание на топ къси панталони със строга кройка. Интересни са модели с елементи, като джобове с капаци, затворена закопчалка, тесен силует (Slim Fit). Те изглеждат много солидни и се препоръчват за мъже над 40 години.

Тенденции 2019 наблягат и на подробностите ...

На мода са повече свободни форми. Най-добрият избор ще бъде, ако имат контрастно покритие, а също и по-тъмни цветове.
За мъже, които винаги и навсякъде искат да бъдат център на вниманието, отлична модна опция са крещящите модели цветове. Също така не по-малко подходящи са камуфлажните, които ще ви откроят от тълпата.

Както сами виждате многообразието изобщо не липсва и в предстоящия летен сезон. Вече може да стягате куфара и да плажувате с удоволствие!
 

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте