Маратонки топ предложения в летните тенденцииВсяко момиче иска да изглежда добре, а какво по-добро представяне от обувките на висок ток?

Те обаче са изключително неподходящи за топлото време. Не са удобни и за спорт. Тогава нежните дами могат да насочат внимание към многообразие от модели маратонки.

Модерните маратонки могат да създадат незабравимо изображение, да станат детайли, които да откроява от тълпата. Истината е, че никой дизайнер не може да изгради спортен или спортно-елегантен тоалет, без да добави маратонки за завършек. Това е така, защото тази обувка е най-удобната и практична.

Съвременният свят отдавна признава индивидуализма.

Доказателство за това са модерните маратонки, чиито модели съчетават специална практичност и уникален стил. 

Цветовата схема е светла, сочна, в ярки и наситени цветове. Трудно е да се определи кой цвят е доминиращ. Има розови, зелени, кафяви модели спортни обувки

Ако изборът на цвят маратонки съответства на цвета на тениската, то нека уточним в тенденцията с флорални мотиви и различни орнаменти, отпечатъци кой са най-срещани - от леопард до лаконичен минималистичен стил. Не е изчезнал и геометричният отпечатък. Всички тези модели са на мода.

Все по-голяма популярност събират маратонките с дебела платформа. Но въпреки огромната форма, на крака те изглеждат много стилни. Тези маратонки са подходящи за партита, за разходки и други събития. Някои от моделите подхождат дори с рокля

Може да намерите модерни маратонки, дори с токчета. Изборът им се прави от екстравагантни момичета, които обичат да експериментират. 
Такива обувки са удобни и стоят добре с правилно подбрани дрехи. Ако прекалите, може да съсипете цялото изображение.

Колекцията пролет-лято е пълна с хибридни обувки. Тази тенденция не е нова. Дизайнерите създават своите творения, с идеята да изненадат купувачите възможно най-много. И съвсем не е изненадващо, защо конкуренцията в модата е толкова голяма.

В нея могат да се видят редица модели, които трудно да бъдат приписани на този или на онзи вид обувки

Печелившите най-често са моделите, които съчетават удобството и модата на сезона в едно. С такива обувки може да се разхождате в горещото време, да спортувате, да отидете на парти.

Ограничения няма, когато на краката ви са модерни и удобни маратонки.

Време е да изберете точните маратонки за вас! 

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте