Цветови тенденции в мъжки гардероб - Пролет-ЛятоНа страниците на модния блог за мъже ще обърнем внимание по темата за цветовите тенденции за предстоящия сезон.  Естествено, нови нюанси и цветове за последните шест месеца не са измислени, но модна палитра има своите съществуващи бои като цяло. Ако по-рано имахме 3-5 цвята в дрехите, сега дори мъжкия гардероб има по-голям обхват.

Кои са ТОП модерните цветове ще научим сега: https://mall112.com/blog/tsvetovi-tendentsii-v-mazhki-garderob-prolet-lyato-2019/

Райско зелено

Може би в този цвят се появява точно от рая, но самият зелен тон е много необичаен. Носенето му налага спокойствие, стабилност и баланс. Сянката се оказва много буйна и сочна, което ще бъде несравнимо полезно за пролетта. И през лятото, по време на почивка, шорти или обувки в цвета на рая ще ви напомнят, че сте наистина в рая - слънцето, плажа, морето!

Удоволствие в жълто

Името на жълтия цвят се представя от дизайнерите с малко патос. Яркият жълт акцент в мъжкото облекло се използва в горещи сезони, достатъчно често с тениски, жилетки и бейзболни шапки. Често панталоните в този цвят се носят от млади момчета под 25-годишна възраст. Светлината наситеност ще бъде подходяща в предстоящия сезон.

Антрацит 

Широката гама от нюанси на сивото продължава да оказва влияние върху повечето мъжки модели, поради тяхната гъвкавост и под формата на основен цвят. Естествените минерални свойства, чийто основен цвят е сив идеално си партнират. Малко драматично и тъжно се препоръчва да не се използва монофонично изображение. Антрацитът е идеален за дрехи от велур и ленени продукти през целия сезон.

Дълбоко синьо като в басейн 

Ако говорим за сянката на синьото, то във всеки такъв преглед се сравнява с океана или морето. Тази година цветът е на много-много дълбочина. На мода е и виолетовото. В този сезон е сред TOP-10. То поглъща цялата гама от световното водно пространство. Достатъчно значим и значителен цвят, който може да донесе изискана елегантност на основните силуети и дизайни на целия пролетно-летен ансамбъл.

Златен корк 

Златният корк е един от най-горещите "нови неутрални" за 2019 година. Цветът, вдъхновен от ретро класиката, напомня за текстурата на картон или крафт хартия. С по-малко зелена сянка, отколкото през есента и по-малко розово от миналата пролет. Това е интересна опция за луксозни скъпи дрехи. Основното нещо е да не претоварвате златния цвят с аксесоари, изработени от жълти метали. Такива само ще изглеждат грубо.

Пастели

Практически, пастелът е единственият цвят на всички десет тенденции. Модните дизайнери съхраняват много пастели, като подчертават летните безгрижни дни, свежите бризове, слънчевото време. Много гъвкав и позитивен цвят за този сезон.

Приливна вълна 

Терминологията на сянката е малко неразбираема. От сивата основа на светло зелено до тюркоаз. Този цвят е подходящ за шорти или дънки или за леко лятно яке.

Крайбрежна глина

Миналата година подобен цвят е наричан ръждясала мед, но сега за топлото време от годината, всичко е пропито с лятно настроение - море, плаж, вълни, слънце. Самият тон е много благороден и смел. Той е най-важният нюанс на сезона. В него може да се избират основните елементи на облеклото.

„Кокоболо“

Кокоболо е името на екзотично дърво. Това е подходящ цвят за кожени обувки, който лесно се комбинира с пролетно-лятното облекло за мъже.

Както са и виждате тези 9 интересни цветови решения са добра възможност да сте стилни и това лято. Имената им не са най-важното нещо. Най-важното е да се научите да разбирате цвета, да го виждате на себе си, да разберете какви дрехи ще носите в тази или в онази комбинация и каква е основната цел на такива публикации. Проучете, прочетете, приложете с mall112.com.

 Бъдете с добро настроение през цялата пролет и до края на лятото!  
 
 
Блог Mall112

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте