7 функции, които да търсите в кожена рокляКожените рокли предлагат перфектната комбинация от стил и комфорт. Те предлагат уникален стил, който изглежда невероятно, независимо как са носени. В същото време кожените рокли са меки и еластични, което ги прави невероятно удобни.
Някои кожени рокли обаче са по-добри от други. Ако планирате да добавите нова кожена рокля към гардероба си, ще трябва да изберете правилния тип. Можете да различите висококачествените кожени рокли от техните колеги с ниско качество, като потърсите следните седем характеристики.

# 1) Изработени от истинска кожа

Висококачествените кожени рокли се отличават с истинска кожена конструкция. Те не са изработени от изкуствена кожа. По-скоро са изработени от 100% истинска кожа. Няма заместител на истинската кожа. Изкуствената кожа може да изглеждат като истинска кожа, но между тях има свят на разлика.
Ще изпитате по-високо ниво на комфорт и естетика, като изберете кожена рокля от 100% истинска кожа. Когато е изработена от истинска кожа, кожената ви рокля ще има по-мека текстура. В същото време ще предложи по-истински външен вид, който не се среща в рокли от изкуствена кожа.

# 2) Ласкава фигура

Друга характеристика, която трябва да търсите, когато пазарувате кожена рокля, е ласкава фигура. Всички кожени рокли имат фигура. Фигурата на кожена рокля се отнася до начина, по който тя седи или опира до тялото ви, когато се носи. Прилепваща фигура например означава, че кожената рокля седи сравнително близо до тялото ви.
Можете да намерите кожени рокли с други видове фигури. Независимо от това, трябва да изберете кожена рокля с ласкателна фигура. С други думи, тя трябва да допълва вашия тип тяло. Най-общо казано, не можете да сбъркате с прилепнала кожена рокля. Прилепналите по форма кожени рокли ще създадат вид на по-тънка фигура, тъй като при носене седят близо до тялото ви.

# 3) Подходяща дължина

Не забравяйте да вземете предвид дължината, когато пазарувате кожена рокля. Както повечето рокли, кожените рокли се предлагат в различни дължини. Някои от тях имат малка дължина. Други имат дълга дължина. Разбира се, няма „идеална“ дължина за кожена рокля. По-скоро трябва да изберете кожена рокля с дължина, която да носите удобно и уверено.
Дължината на кожена рокля обикновено може да бъде класифицирана като мини, миди или макси. Мини кожените рокли са с най-къса дължина. При носене те често се простират не по-далеч от бедрата. Кожените рокли на Midi са малко по-дълги. Повечето миди кожени рокли се простират до коленете, когато се носят. Напротив, кожените рокли с максимална дължина. С максимална кожена рокля тя ще се простира на няколко сантиметра покрай коленете ви.

кожена рокля

# 4) Джобове

Може да искате да изберете кожена рокля с джобове. Противно на общоприетото мнение, джобовете не са ограничени само до панталони. Докато много видове панталони имат джобове, някои кожени рокли също ги имат. В Mall112 обличане показва по-горе, например, разполага с два джоба отпред. Всеки джоб е снабден с папийонка за по-високо ниво на естетика.
С джобовете кожените рокли са по-универсални. Ще можете да използвате джобовете, за да съхранявате и носите малки предмети. Като алтернатива можете да поставите ръцете си в джобовете, за да ги затоплите. Няма нищо лошо в избора на кожена рокля без джоб, но много жени предпочитат кожени рокли с джобове поради допълнителната гъвкавост, която предлагат.

# 5) Силен цвят

Препоръчително е да изберете кожена рокля със силен цвят. Какво точно са силните цветове? Силен цвят може да бъде всеки цвят. Силният цвят е просто всеки цвят, който е дълбок и еднороден.
Кожените рокли се предлагат в десетки различни цветове. Най-популярният цвят, в който са направени, е кафявият. Кафявите кожени рокли предлагат класически външен вид. Най-хубавото е, че кафявото отговаря на повечето други цветове, така че можете да носите кафява кожена рокля с всичките си любими аксесоари и обувки.
Но кафявото не е единственият цвят, в който се правят кожени рокли. Можете да намерите кожени рокли в черно, червено, жълто, зелено, бяло и безброй други цветове. Независимо от предпочитания от вас цвят, трябва да изберете кожена рокля със силен цвят. Ако цветът е слаб, той няма да предложи много естетическа стойност. Силният цвят означава, че вашата кожена рокля ще запази цвета си за по-дълго време. Освен това, вашата кожена рокля ще проектира по-смел и визуално привлекателен стил, ако има силен цвят.

# 6) Премиум крепежни елементи

Ако искате да си купите кожена рокля с закопчалки, трябва да проверите дали има първокласни закопчалки. Много кожени рокли са проектирани със закопчалки. Някои от тях имат например копчета, докато други кожени рокли имат един или повече ципове.
Качеството на закопчалките от кожена рокля може да варира. Има евтини крепежни елементи и има първокласни крепежни елементи. Можете да очаквате да платите повече за кожена рокля с последния тип закопчалки, но обикновено това е умна инвестиция. Евтините крепежни елементи са по-склонни да се поддадат на щети. Например евтините ципове могат да паднат, докато евтините ципове обикновено се забиват. Можете да избегнете тези проблеми, като изберете кожена рокля с първокласни закопчалки. Независимо дали има един цип или повече ципове, уверете се, че са първокласни и не са евтини.

# 7) Персонализирано оразмеряване

И накрая, персонализирането на размера е характеристика на висококачествените кожени рокли. С оразмеряване по поръчка не се ограничавате до избора на кожена рокля в стандартен и фиксиран размер. Персонализираното оразмеряване отговаря на неговия съименник, като предлага персонализиране. Кожените рокли с размер по избор са буквално персонализирани, за да паснат на тялото ви. Те са просто проектирани с помощта на вашите телесни измервания, позволявайки идеалното прилягане.

Свързани продукти:

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте