Кой стил кожени къси панталони да изберете?Кожените къси панталони се предлагат в десетки стилове. Някои от тях се отличават с класически стил, докато други имат по-нов и модерен стил. Независимо от това, не можете да изберете перфектния чифт кожени къси панталони, без да се съобразите със стила. Какъв стил трябва да изберете точно? По-долу са някои от най-често срещаните стилове кожени къси панталони и как те се различават. Запознаването с тези стилове ще ви помогне да изберете перфектния чифт кожени къси панталони.

Товарни

Товарът е популярен стил, в който се правят кожени къси панталони. Подобно на всички видове товарни къси панталони, товарните кожени къси панталони имат странични джобове. Те обаче не предлагат само стандартни джобове. Кожените къси панталони се отличават с „товарни джобове“, които обикновено са по-дълбоки от стандартните им колеги.
Някои кожени къси панталони имат и допълнителни джобове. Те могат да имат два товарни джоба отстрани, както и два стандартни джоба над тях и отзад. Много мъже и жени предпочитат товарни кожени къси панталони, защото предлагат повече джобно пространство за носене на дребни предмети.

Плисе

Има плисирани кожени къси панталони. Когато повечето хора чуят думата „плисета“, те си представят панталони. Панталоните се предлагат и в плисирани стилове. За разлика от панталоните с плосък фронт, плисираните панталони имат една или повече плисета, състоящи се от сгъната материя, която е пришита на място. Плисираните кожени къси панталони следват същото определение, като включват поне една плисе.
Плисирани кожени къси панталони предлагат превъзходно ниво на комфорт при седене. При кожени къси панталони с плисирани или плоски предни части седенето може да доведе до разтягане. Докато седнете на стол, кожените къси панталони с плоска предна част ще се разтеглят, докато свиват бедрата и кръста ви. Плисираните кожени шорти са по-прощаващи, защото са проектирани с плисета. Тези плисета ще позволят на плисираните кожени къси панталони да се огъват, а не да се разтягат, когато преминавате от изправено в седнало положение.

Ватиран

За по-модерен външен вид може да искате да изберете чифт ватирани кожени къси панталони. Ватирани кожени къси панталони все още са изработени от кожа. Кожена конструкция, разбира се, е това, което отличава кожените къси панталони от стандартните. Като се има предвид това, ватираните кожени къси панталони нямат същата равна и гладка повърхност като стандартните кожени къси панталони.
Както подсказва името им, ватираните кожени къси панталони имат ватирана конструкция. Подобно на ватирани одеяла, те се отличават с геометричен модел от много отделни участъци, подобни на кръпка. Ватирани кожени къси панталони могат или не могат да имат тези подобни на пластир части, пълнени с изолационен материал.

Ватирани кожени къси панталони станаха популярни през последните години. Дори ако вече притежавате чифт кожени къси панталони, можете да разнообразите тоалета си, като инвестирате в чифт ватирани кожени къси панталони. Със своите подобни на петна части от плат, те предлагат уникален външен вид, който е по-елегантен и по-модерен от стандартните кожени къси панталони.

кожени къси панталони

Разрошен

Можете да намерите кожени къси панталони в разрошени стилове. Кожените къси шорти се характеризират с наличието на волани. Те включват секции от набраздена кожа. Набраздената кожа обикновено се намира около дъното. По същество това е кожена лента, която е по-широка от останалата кожа, което води до разрошен външен вид.
И така, трябва ли да изберете чифт къси панталонки? Късите къси панталони са стилна алтернатива на стандартните кожени шорти. Разрошването не влияят на усещането на късите панталони при носене. Те обаче влияят върху външния вид на кожените къси панталони. Късите кожени панталони изглеждат по различен начин, защото имат разрошена кожа, която обикновено се намира около дъното им.

Два тона

Докато повечето кожени къси панталони се отличават с един цвят, някои от тях имат два цвята. Известни като двуцветни кожени къси панталони, те предлагат по-цветен външен вид. Кожените къси панталони в един тон не ви ограничават до един цвят. Те се състоят от двуцветни дизайни, които ви позволяват да създадете по-цветно облекло.
Имайте предвид, че двуцветните кожени къси панталони изискват правилната комбинация от цветове. Всички двуцветни кожени къси панталони имат два цвята. Ако цветовете се сблъскат помежду си, те няма да изглеждат правилно, когато се носят. Все още можете да изберете чифт двуцветни кожени къси панталони, но трябва да проверите дали цветовете се допълват по естествен и естетически начин.

Ако ще купувате чифт двуцветни кожени къси панталони, помислете за тези съвети за избор на правилната комбинация от цветове:
  • Изберете цветове, които контрастират помежду си. Черно-бялото, например, е отлична цветова комбинация за двуцветни кожени къси панталони поради високия контраст между черно и бяло.
  • Изберете цветове, които съответстват на другите ви облекла, по-специално на вашите ризи или горнища. Ако цветовете се сблъскат с определена риза или топ, няма да можете да носите тази риза или топ с вашите двуцветни кожени къси панталони.
  • Помислете за времето на годината. Може да звучи необичайно, но времето на годината може да повлияе на правилната комбинация от цветове за двуцветни къси панталони. За по-топлите месеци в годината може да искате да изберете светли цветове. За по-хладните месеци в годината може да изберете тъмни цветове.

Бермудските острови

Когато изследвате някои от различните стилове кожени къси панталони, може да срещнете Бермуди. Бермудските кожени панталони са полу-ежедневни къси панталони с тънка конструкция. Те се отличават с гладък и чист външен вид, който е синоним на полу-непринудена мода.
В сравнение с други стилове кожени къси панталони, бермудите са по-официални. Не е задължително да ги носите в строго официални тоалети. Но можете да ги носите в полу-ежедневни тоалети, които изискват малко по-високо ниво на официалност.

Капри

Налични са кожени капри. Капри технически не са къси панталони, нито се считат за панталони. Вместо това те попадат някъде по средата. Капри са по-дълги от къси панталони, но не са толкова дълги, колкото панталоните. Въпреки че се предлагат с различна дължина, повечето кожени капри се простират по средата между коленете и глезените, когато се носят.
Кожените капри са чудесен избор за по-хладните месеци на годината. Когато температурата започне да спада, може да се наложи да спрете да носите къси панталони. Добрата новина е, че все още често можете да носите капри, включително кожени капри. Те са по-дълги от къси панталони, така че ще предпазят повече краката ви от студеното време.

Свързани продукти:

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте