Кои дрехи да се носят от едри жени и кои неГрозни жени не съществуват! … И абсолютно всяко момиче иска да бъде неустоимо!

Има обаче жени, които винаги искат да изглеждат секси и неустоими, а мъжете да ги разсъбличат с поглед. Има и жени, на които често казват мъжкарани или мъжки момичета. Те харесват да се носят повече като мъже. Има и една друга категория дами, които не по тяхна воля са с по-пищни форми и понякога е трудно да изберат подходящ тоалет. 

За едрите дами има някои трикове, дрехи и аксесоари, които поставени подходящо могат визуално да намалят обема, да скрият недостатъците и да издължат или направят по-слаби.

Днес ви предлагам указания как една едра жена да се облича, за да бъде съвършена.
  • Материи 
Най-важният компонент на всяка дреха е тъканта. Нашата версия на идеалната тъкан е изключването на груби тъкани (като мохер, плътни трикотажни изделия и др.), релефни материали, пухкави материали и големи декоративни елементи по дрехите.
Ако ви харесват прозрачни материали, изберете такива дрехи, при които материалите подчертават само тази част от фигурата, в която сте лично уверени.

И не се отказвайте от лъскавите или текстурирани материали. Основното е, че тези материали могат успешно да бъдат избрани. 
  • Цвят
Бял цвят. Днес вече не се смята, че не може да бъде носена от пълни жени. Факт е, че ако носите комбинирани дрехи, в които белия цвят подчертава вашето достойнство, тогава тези неща могат да се носят и дори да са необходими.

Също така може да изглеждате по-тънки с ярки цветове. Например зелените или сини цветове  визуално намаляват фигурата. С черен цвят винаги може да минете извън конкуренцията облечена само в тънки цветове. 

И последният съвет, касаещ цветовата скала. Нещата трябва да бъдат избрани така, че да не излизат от един обхват. В този случай ярките цветове трябва да подчертават вашите достойнства. 
  • Щампи
Малките разпечатки трябва да са пълни. Спомнете си този факт, когато решите да закупите дрехи с рисунки. Просто много внимателно трябва да погледнете хоризонталните ивици, които визуално разширяват фигурата.

Цвете мотив, ярка украса - всичко това е позволено само за тънки момичета с идеална фигура. 
  • Форма и стил
Не носете широки дрехи. Мнението, че такива дрехи могат да скрият недостатъците е погрешно. По-добре изберете елегантни женски силуети за себе си. С тях ще изглеждате много по-привлекателни.

Също така, не носете твърде впити или малки дрехи. Такива дрехи няма да ви украсяват точно, а обратното. Мини поли, къси панталони, къси рокли - всичко това е противопоказано за носенето от жени с голяма фигура. 

Забранено е пълни жени да се обличат:

  • С дрехи с акцент върху корема.
  • С пуловери, жилетки или якета до талията.
  • С къси пола или многопластови поли.
  • С дрехи в хоризонтални ивици.
Видяхте ли, мили сочни момичета, че все може да се направи нещо по въпрос?! Успех в пазаруването!

Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте