7 често срещани мита за кожените роклиНе можете да повярвате на всичко, което чувате или четете за кожените рокли. Има много митове около кожените рокли. Ако планирате да си купите кожена рокля в близко бъдеще, трябва да се запознаете със следните митове. Това ще ви помогне да изберете перфектната кожена рокля за вашите модни нужди. По-долу са седем твърде често срещани мита за кожените рокли.

#1) Не може да се носи при хладно време

Можете абсолютно да носите кожена рокля в хладно време. Роклите, разбира се, обикновено се свързват с по-топлите месеци от годината. Повечето жени ги носят през пролетните и летните месеци, когато навън е топло. Но това не означава, че кожените рокли са подходящи само за топло време. С правилния подход можете да ги носите и в хладно време.
Ако ще носите кожена рокля в хладно време, трябва да изберете стил с джобове. Джобовете ще ви позволят да запазите ръцете си топли. Можете да поставите ръцете си вътре в джобовете, за да ги предпазите от хладното време. Може също да искате да допълните кожената си рокля с клин. Клиновете ще изолират краката ви, като същевременно ви държат топло и удобно.

#2) Предлагат се само в изкуствена кожа

Някои магазини продават рокли от изкуствена кожа, но все пак можете да намерите рокли от естествена кожа. Всъщност повечето кожени рокли са направени от естествена кожа. Не са изработени от изкуствена кожа, по-скоро са изработени от истинска кожа.
Няма заместител на роклята от истинска кожа. Когато са изработени от истинска кожа, роклите обикновено имат по-мека текстура. По-важното е, че те предлагат естествен блясък, който не се среща в роклите от изкуствена кожа. Ако ще купувате кожена рокля, трябва да потърсите такава, която е направена от естествена кожа. Може да струва повече, но изборът на рокля от истинска кожа е умна инвестиция, която гарантирано ще се изплати в дългосрочен план.

#3) Трудно се поддръжка кожената рокля

Този мит не може да бъде по-далеч от истината. Кожените рокли не са трудни за поддръжка. Въпреки че се предлагат в различни стилове, те обикновено изискват същата основна поддръжка като повечето кожени якета.
Не е нужно да перете или сушите кожена рокля. Ако е мръсно, можете да го почистите на място. Почистването на петна не изисква нищо повече от влажна кърпа и нежен препарат за съдове. Изстискайте няколко капки сапун върху кърпата, след което можете да почистите повърхността на кожената си рокля. Почистването на повърхността ще почисти кожената ви рокля, като издърпа всички съединения, причиняващи петна.
Заедно с почистването на място на кожената ви рокля, може да искате да я кондиционирате. Всички кожени облекла трябва да се кондиционират. Докато вашата кожена рокля е направена от истинска кожа, тя може да се възползва от кондиционирането. Кондиционирането на кожената ви рокля ще я хидратира, така че да не я изсушава. Кондициониращите кремове са предназначени да възстановят изгубената влага в кожата, като по този начин предпазват кожата от увреждане, свързано със сухота, като напукване и избледняване.

#4) Винаги без ръкави

Кожените рокли не винаги са без ръкави. Можете да ги намерите в стилове без ръкави, както и в стилове с ръкави. Най-разпространени са кожените рокли без ръкави. Може да изберете кожена рокля с ръкави, ако планирате да я носите през есента или зимата. Независимо от това, кожените рокли не винаги са без ръкави. Някои от тях са с къси или дълги ръкави.

кожените рокли

#5) Типът кожа няма значение

Не можете да пренебрегнете важността на избора на кожена рокля от правилния тип кожа. Кожените рокли се предлагат в различни видове кожа. Дори ако две или повече рокли са изработени от естествена кожа, качеството на съответната кожа може да варира.
Роклите, изработени от напа кожа, например, обикновено превъзхождат тези от други видове кожа. Кожата Napa произхожда от Напа, Калифорния. Въпреки че оттогава си проправи път в регионите, тя все още се счита за един от най-висококачествените видове кожа в индустрията. Кожата Napa има фино, тясно зърно. Със своите ултра фини зърна тя е по-мека и гладка от повечето други видове кожа. Има рокли от напа кожа. Те може да струват повече от тези, изработени от други, по-нискокачествени видове кожа, но роклите, изработени от напа кожа, си заслужават инвестицията.

#6) Предлага се само в плътни цветове

Кожените рокли не се ограничават до плътни цветове. Както при другите рокли, можете да ги намерите както в плътни цветове, така и в шарени или многоцветни. Многоцветните кожени рокли се отличават с два или повече цвята. Те могат да имат основен цвят, както и вторичен цвят. Основният цвят който определя кожената рокля. Вторичният цвят е по-малък цвят, който допълва основния цвят.
Може би предпочитате кожена рокля в плътен цвят като черно или може би предпочитате кожена рокля в няколко цвята. Независимо от това, кожените рокли не се ограничават до плътни цветове. Някои от тях имат няколко цвята, като по този начин ви дават повече възможности за избор.

#7) Предлагат се само стилове с височина до коляното

Друг често срещан мит е, че кожените рокли се предлагат само в стилове с височина до коляното. Популярни са кожените рокли с височина до коляното. Те предлагат умерена височина, която не е твърде небрежна, но не и твърде официална. Можете да носите кожена рокля с височина до коляното за повечето случаи. С това казано, кожените рокли не се ограничават до стилове с височина до коляното.
Има и други стилове, в които се правят кожени рокли. Някои от тях са по-къси, докато други са по-дълги. По-късите кожени рокли обикновено са известни като мини кожени рокли. Обикновено спират на няколко сантиметра над коленете, когато се носят. По-дългите кожени рокли са известни като макси кожени рокли. Те се простират на няколко сантиметра над коленете, когато се носят.

Свързани продукти:

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте