9 актуални облекла за цял животКакво облекло е подходящо за училище и какво за срещи с приятели? Замисляли ли сте се?

Облеклото за училище е едно и подобно на униформа или офис дрес код трябва да бъде спазвано от всички. Ето и някои основни неща, които трябва да присъстват в гардероба на всеки, независимо дали е ученик или офис чиновник:

Ризи и блузи

Те могат да се комбинират буквално с всички видове дрехи: поли, различни дънки, панталони, гащеризони. Блузите са от съществено значение за празнични и официални училищни мероприятия, а ризите са подходящи за ежедневна употреба. Най-добрият вариант е да имате най-малко пет различни блузи и ризи в различен цвят и стил.

Жилетки и пуловери

Най-добре е те да са в неутрални нюанси (например бежово, сиво), други - ярки, абстрактни или други модели.

Тениски

По-добре е да носите твърди цветове и да добавите някои аксесоари към изображението.

Спортен костюм

Той е релевантен само в уроците по физическо възпитание. Ако искате да създадете спортно изображение, то е лесно да го постигнете, като носите панталони, джъмпер или тениска (в зависимост от сезона), съчетани с маратонки.

Поли

Ученичките могат да носят различни поли с клош, прави, дълги, но има едно-единствено изискване, когато са в училищна униформа – да няма блясък – пайети или брокат. Добре е също така да има поли за пролет, есен и за зимата, които да се различават по плътност, дължина и материал.

Панталони и дънки

В гардероба винаги трябва да има един класически панталон и чифт джинси.

Якета и сако

Якето е подходящо не само за официални мероприятия, но и в хладно време, вместо горно облекло. По-добре е да имате два вида якета - едно официално, друго опростено, подходящо за ежедневно носене. В избора на най-добрия вариант ще се появи костюмът от три части, където има сако, пола или панталони в неутрален цвят (например бежово или сиво) и елече.

Рокли

Изискванията за избор на моделите са същите като при избора на поли. Добре е да имате плетена рокля в гардероба и тя да е подходяща за всеки сезон на годината.

Обувки

Може да носите всички, но да не надвишава 5 сантиметра. Основният набор от тийнейджърки обувки, трябва да включва чифт класически обувки, балетни цвички, маратонки, боти и ботуши. Важно правило е, всички обувки да са удобни.
С целият този арсенал няма как да не сте на върха на модната тенденция, дори, когато става дума за училище.

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте