Лейди в червено срещу малка черна рокляРоклята е дрехата, в която една истинска дама разкрива потенциала си. Подобно на парфюм, изборът на модел и цвят рокля може да покаже много за своята притежателка.

Правилно съчетаната и елегантно декорирана с аксесоари, рокля може да направи момичето неустоима като кралица. Важно е да се даде предимство на един или друг нюанс, въз основа на случая, по който се планира да носи облеклото. 

Разбира се, класическият вариант за всички случаи са моделите черни рокли. Нищо обаче не показва сексуалността на жената повече от червената роба.
Няма спор, че червената рокля е символ на страст и женственост!

С какво да носите червена рокля?

Всъщност, червеният цвят на самата рокля е много привлекателен. Подобно на огъня, той говори без глас за себе си. Ето защо е важно да знаете мярката в избора на аксесоари, за да не се "изгорите" и да не отидете твърде далеч с пламъка. Тук е необходимо да се сведат до минимум бижутата. Освен това е по-добре да избягвате рискови комбинации с други цветове. За червената рокля е малко вероятно да се комбинира със светли обувки с цветен печат или в стила на "Прованс".

Концепцията за червена рокля е подчертана от елегантните черни обувки с висок и тънък ток. Идеалният вариант е класическият нюанс на обувките на Christian Louboutin с червена подметка. Също така е важно да се вземат предвид особеностите на "дамата в червено". Момичетата трябва да избират своите нюанси и стилове, според личния си вкус.

Бялата блондинка

Момичетата с този външен вид е по-добре да отдадат предпочитание на розовите нюанси на червено. Те създават страстното изображение и мекота, която увеличава ефекта от сексуалността, като същевременно елиминира риска от появата на вулгардност. Косата се препоръчва да е плътно прибрана.

Суетни брюнетки

Тъмнокожите дами изглеждат особено привлекателни в рокли от винени нюанси. По-добре е да се даде предпочитание на тъмните тъкани: зряла череша или рубин. Към изображението може да се допълни прическа с високо вдигнат кок или големи къдрици на масури.

Червенокоски като Русалки

Огнените момичета са страст. Ето защо трябва да бъдат особено внимателни при избора на такава рокля. Най-добре е да използвате класически червен цвят. И е важно раменете и ключиците да са отворени. Чрез прехода от косата към цвета на тялото и от него към роклята, червенокосите красавици трябва да избягват преливане на цвета. Препоръчват се също така високи прически.
Цветът на роклята трябва, преди всичко да съответства на вътрешното състояние на момичето и да изразява настроението му. Червената рокля е доста рискован избор. Затова ако не сте сигурни, че ще се почувствате удобно - по-добре е да отдадете предпочитание на друг, например класическа черна рокля.

„Малка черна рокля“: класика и елегантност

Малката черна рокля е истинско спасение за всяка жена. Тя е идеална за всички видове външен вид и е подходяща за всички случаи. 
Великата Коко Шанел прави невероятно огромен подарък на всички момичета по света, казвайки във времето си, че такава дреха трябва да присъства в гардероба на всяка жена. В случай, че се спрете на черна рокля, може да си позволите всички експерименти с аксесоари и бижута. Тук най-важното е да ги комбинирате помежду си. 

Избирайки между страстната "дама в червено" и елегантната и най-важната универсална "малка черна рокля", изберете опцията, в която ще се чувствате най-удобно. А защо не и двете рокли в гардероба на момента?!

Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте