Облечи се като французойкаНавярно сте чували за френския стил на обличане. Ако все още не знаете какво включва, то предлагаме ви да разберете на момента.
Начинът на френските жени се превърна в стандарт на стил. Ето защо, когато казваме "прилича на французойка", имаме предвид безупречен външен вид.

И така, какви са френските жени, ръководени от създаването на елегантен образ?

Простота във всичко! 

Това правило е еднакво валидно, както за жените от средната класа, така и за елитните представителки.
С поглед към простотата и в същото време елегантно облечена Мадмоазел, често изглежда, че е прекарала сякаш пет минути пред огледалото.

Да бъдеш облечен от главата до петите, в дрехите на известни марки се счита за кичозно във Франция. За френските жени е напълно естествено да носят блуза от известен дизайнер с евтина пола. Смята се също, че е неприлично да носят дрехи, буквално "крещящи" и с лого на марки. Те не са добре дошли. 
Френските жени не подчертават своята сексуалност.

Големи цепки, мини поли, високи токчета. В Париж да видите момичето в такива "униформи", означава само, че не е французойка и не познава френският стил на обличане. По-скоро тя е турист. Френските момичета наслояват дрехи: тениска, без ръкави и красива блуза. Така създават образ, който изглежда сладък и невинен, като показва рязък контраст с агресивната сексуалност.

Внимание към детайлите. 

Обувки, чанта - всичко това е истинска слабост на френските жени. Аксесоарите се избират за всяко облекло. Те, за разлика от дрехите, принадлежат към марки като: Шанел, Луи Вюитон, Хермес.

Друг задължителен аксесоар е парфюмът, който задължително трябва да се комбинира с цвета на дрехите, времето на годината и настроението. Предпочитание се дава на топли, ориенталски, сладки аромати.

Любовта на продажбите

Доброто не е евтино - добре известен принцип! Желаещите да спестят пари, френските дами също пазаруват по разпродажби. Сред луксозните бутици във Франция има много демократични магазини, предлагащи качествено евтино облекло, популярно сред всички слоеве на населението, дори сред елита.
Знаейки тези неща вече и вие може да се обличате като французойка! Всичко зависи от начина ви на пазаруване на дрехи, съчетанията и най-вече икономични покупки, избрани с вкус!

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте