Основите на мъжкия гардеробОснови за дрехи има в мъжки гардероб, както и в дамските облекла. Едни от тях се носят почти всеки ден, за други има сезонност. При всички случаи обаче основите трябва да са налични.

Нека да разгледаме заедно това, какво трябва да включва основният гардероб? С прости думи, той е стандартен, задължителен комплект дрехи, които всеки мъж трябва да притежава, така че нека започнем!

Върховно облекло

Кожено кафяво или черно яке с или без качулка, зимно палто. Тук всичко е очевидно. Дрехата се носи в хладното време, а когато е извън сезона се прибира. Тук цветът не е важен, всичко зависи от вашите предпочитания.

Костюм за мъже

Независимо от това, че някои не носят костюми, присъствието му в мъжкия гардероб е задължително. И повярвайте, веднага щом го имате ще се появят дейности и места, където да носите. Цветът му не трябва да е ярък, по-добре да е в тъмно синьо или черно. Ако използвате костюм в ежедневието, бъдете внимателни в подбора на материи - туид, вълна, бродерия. 

Последната версия е по-добра за рядка употреба, а туидът и вълната са за честа употреба.

Джинси и панталони

Без един чифт дънки мъжки гардероб губи значение. Много мъже имат няколко чифта, но сините дънки са идеално решение за свободното време и при всякакви неформални дейности. Тези дънки могат лесно да се комбинират с тениска, риза, пуловер и дори с яке. В допълнение към панталоните изберете комбинация от поне два нюанса, например черен и тъмно син.

Ризи и тениски

Като се има предвид, че и двете дрехи са в множествено число, то броят им не се ограничава до едно присъствие в гардероба. Предлагам да има пет ризи: една строго класическа, бяла (за костюм); една риза на каре или ивица и една в консервативен стил; две спортни ризи с джобове и в по-спокойни цветове.

Спортните ризи могат да се носят без яке и пуловер. Тениските са необходими в не по-малко бройки. Няма специални изисквания за цветова схема, тук можете да експериментирате с отпечатъци и цветове 

Пуловер или жилетка

Красив комплект от три топли дрехи трябва да са резервирали в гардероба си място за мъжа. Сив, тъмночервен цвят или шоколад хармонично си партнира с джинси или панталони. Пуловерът предпазва в по-хладното време. Той може да е с V-образен завършек, подчертавайки своята универсалност или подобна кройка на жилетка с обло деколте. За пуловер и жилетка с копчета изберете богат, плътен цвят: кафяв, бежов, бургундски, черен, индиго.

Обувки

Важно е да се вземе предвид сезонността. Обувките за ежедневна употреба са мокасини. За топлите дни, дизайнерите съветват да избираме мокасини или топсейдъри. При спорт маратонки, които перфектно допълват комбинацията от дънки и тениски. 

Аксесоари

За зимния период не забравяйте да осигурите чифт добри ръкавици, шал и предпочитана шапка (шапка, плетена шапка, ушна); За лятото, аксесоарите за мъже трябва да включват - слънчеви очила и бейзболна шапка или лека лятна шапка. Също така, мъжът трябва да има качествена кожена чанта (портфейл), раница и часовник. Часовникът обикновено може да бъде самостоятелен. Често това е единствената украса за мъжете, така че нека да бъдат елегантен и скъп.

Както сами виждате новини за световните подиуми, настоящите тенденции, модерните модни изображения има за всеки сезон. В мъжкия гардероба, както и в дамския не липсват елементи на облекло. Такива открояват сред тълпата и позволяват на мъжете да са стилни в големия мегаполис.
Приятни минути в пазаруване и добро настроение!

Свързани статии:


Започнете дискусията ...


За да оставите коментар или отговор на публикации, моля Влезте

Оставете първия коментар или оценете статията ...


За да оставите рецензия и да оцените статията, моля Влезте